Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Ne drže kao Dunlopice, ali dobre su.
Auto mi je na njima "ljigav". Na starim Bridgestonkama bi kod motanja lijevo-desno bio čvrst, ove daju osjećaj želea.

Kako da to objasnim, ne da se ljulja auto, nego kao da kada se auto ustabili gume ostanu savinute pa se izravnaju.

Cutac

Prèkaroš
E da, i počela mi se klimati ručica mjenjača. Tj. kugla.
Ima milimetar hoda po šipki, taman da se osjeti pod rukom. Kao da je ona plastika ispod kugle popustila. Kako se to da srediti?

kad bi znao kako drzi na 18kama...
Primam donacije :angel:

Doomsday

U prolazu...
...
Auto mi je na njima "ljigav". Na starim Bridgestonkama bi kod motanja lijevo-desno bio čvrst, ove daju osjećaj želea.
...
Pa normalno... Nove zimske gume, na temperaturama preko 7 stupnjeva...

Em što su ripne napravljene da budu fleksibilnije, em je na tim temperaturama još uvijek smjesa premekana...

Polako... Kad se asfalt stvarno ohladi i mrvu ih načmeš i potrošiš, bit će bolji osjećaj...

:cool:

Cutac

Prèkaroš
Mozda i tlak nije dobar. Pumpam na 2.5 bar, a nemam pojma koliko treba.

Boja za Resolfenice odabrana :)

Samo da Krki potrefi, paintjob na Bostonicama je fantastican.

Cutac

Prèkaroš
Promijenjena brtva hladnjaka ulja, stavljen aux(sad zovem, trazim tko moze aktivirati) i sutra idem kod Lastovcica i Javora :whistling:

E da, imam neki ištekani kabel iza radija. CD Changer pretpostavljam.
Evo vam pet slika moje ruke(koja izgleda kao da je sa amerikanca došla) da probate odgonetnuti za što je kabel. Ako pomaže, veliki kabel se grana u taj na slikama i jedan manji koji ide u konzolu klime.

I evo kreacije :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Moj citrać ima opciju da pojavača/stišava zvuk radia ovisno o brzini automobila i jačini klime... pa moguće da je to nešto povezano. Ja bi isto rekao da je od changera...

Cutac

Prèkaroš
Moj citrać ima opciju da pojavača/stišava zvuk radia ovisno o brzini automobila i jačini klime... pa moguće da je to nešto povezano.
Ima i ovaj, ali ne znam da je to doslovno povezano žicom.
Na radiju sam gledao i nisam našao gdje paše taj kabel.

Milosh

Test
Nisam ni ja skontao tvoju ironiju.

Htio sam reći, radio možda i jeste povezan sa klimom analognim putem preko par žica, ali informaciju o brzini skoro sigurno dobija kroz CAN protokol. To je moja pretpostavka.

Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk

Cutac

Prèkaroš
Aha, kužim. Ali mislim da ni sa klimom nije tako samo povezan.
Osim ako je računalo klime u konzoli klime(klima koristi senzor svjetla, vanjsku temperaturu, treba to sve kalkulirati negdje).

Ajmo, za tri sata sam narucen. Srednji lonac ostaje ili ne?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pa to, pogotovo na nižim okretajima... a osobno nisam niti ljubitelj preglasnih ispuha. Ubit će te u pojam pogotovo ako se budeš vozio na autocesti...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ja stvarno onda ne vidim razloga za micanje... di je Ruske, ko zna šta on veli. Neznam više jel ga on micao ili ne

Na vrh