Ne volim postati išta osim slika auta na forum jer je otvorenog tipa, ali evo malo recap ovog ljeta i, napokon, korištenja VTS-a.
Išlo se u Ljubljanu na Judas Priest, dvaput za Rijeku, i po županiji na kupanje. Napravio sam cca. 1600 kilometara s njim u ova dva mjeseca i bili su jako lijepi kilometri. Starom cestom plovi visokim brzinama, autocestom je miran, ali ja imam čepiće u ušima
Sve je napravljeno bez subwoofer zvučnika jer je tek stigao sa popravka kad sam došao iz Rijeke drugi put.
Gume su super, pokazale su se stvarno izvrsnima, no za kišu ne znam, jer me nigdje nije uhvatio pravi pljusak. Na samo mokroj cesti je isto kao po suhoj.
Volim ovaj auto i žao mi je što ne mogu kupiti takvog novog, a ne da očekujem kad će šta krepati ili raspasti se.
Početak ovih mjesec dana putovanja je krenuo sa ovim.
Preko ovoga
i ovoga
Smo stigli u Ljubljanu. Lijep grad, jako uredan, čist, organiziran. Svidio mi se. Nije mi se svidjelo ono sranje od kartice za parking i javni prijevoz kao turistu, ali kao lokalnom bi mi bilo super vjerojatno.
U Ljubljani nas je dočekalo ovo
i ovo
Drugi dan smo gledali neka obilježja grada poput ovog dvoga
Povratak je bio preko Krškog
Onda je nastupio prvi put u Rijeku. Jedino zanimljivo je bilo što je pukla cijev pod zemljom i cijeli korzo je bio pod vodom. Bilo je jako fora za vidjeti.
Sem toga je sirotan bio parkiran na suncu
Nakon povratka iz Rijeke je bila ona poruka za grešku timinga motora. Naručen novi senzor radilice koji je stigao u četvrtak.
Četvrtak idem na svirku, petak isto, subotu idem za Rijeku opet. Četvrtak prije svirke mijenjam senzor na slijepo jer je ispod kućišta termostata i apsolutno se ne vidi. Riješim to iznenađujuće brzo (20 min), upalim auto, sve ok. Ugasim, sljedeći put ga palim natrpanog stvarima za Rijeku. I vozi, odvezao Sisak - Rijeka bez prigovora
Stari senzor je zeru kraći od novoga i proizvođač je Siemens. Na novom nema marke, samo citro i pug značkice.
U Rijeci parkiram na nizbrdici sa ručnom kojoj ne vjerujem, ali pronalazim backup metode.
Tada nekada primjetim da me putem udario kamen i odbio dobru količinu farbe sa haube...
Nazad sam išao autocestom od Oštrovice do Vrbovskog (htio sam do Bosiljeva al sam se sjebao), ostatak stara cesta. Cesta je cijelim putem dobra, osim između Vrbovskog i Bosiljeva, tamo je puna zakrpa i drndava je. Putovao sam cca. 3 sata i kad sam došao pred Sisak mi je bilo žao jer mi se još vozilo. To govori o autu!
Putem iz Rijeke sam svratio na sliku
I u Sisku me na DPD postaji dočekao obnovljeni zvučnik
Sad napokon zvuči kako treba.