Moj VTS :)

Mirage

Well-known member
Ja odlazio nekolicini različiti vulkanizera i nikad mi nisu stavljali taj široki nastavak.

Tek ofarbane i več dobile uzorak.

Cutac

Prèkaroš
A znam, a sta sad. Baza je dobra pa ce se srediti bez muke, bar se nadam. A Krki im je lijepo rekao, al sta ces... Bar ce Krki znati sad da lose rade.

Cutac

Prèkaroš
Stvarno si baksuz...
A opet ostajes pozitivan!
A šta, mogu vulkiću baciti ciglu kroz prozor, ali od toga ništa, pa... :D
Samo da se ne vidi jako i da se lako sredi, a šta je bilo bilo je... Da mu hebem mater nesposobnu, hebem, ali šta... :D

a gle balonkeeeeeeeeeeeeeeeee

Vidit ćeš ti njih kad budu na autu :cool:

Evo malo za mokre snove

Cutac

Prèkaroš
Vidio sam i nes za tvoje mokre snove, serija 5 sa zadnjim M branikom sa rupama za aupuhe, a bez auspuha :p

Sakrio sam kucu i kucni broj, a lokva me zahebala hahaha
Bude se sredilo kad dodjem na komp:whistling:

Milosh

Test
Meni je predmet tih snova bilo nešto sasvim drugo. :D

Ne dao Bog da dočekam da sanjam rore i aute. :grin: LOL

Posljednje uređivanje:

Cutac

Prèkaroš
Meni je predmet tih snova bilo nešto sasvim drugo.
Nisam ni ja neki ludak, ali razumio bih da moj auto nekome bude :whistling: :D

Ne dao Bog da dočekam da sanjam rore i aute.
Nikad se nisi uhvatio da sanjaš kako voziš nekog Veyrona, 911-icu? Ne mokre snove, naravno :vidiga:, ali kako sanjaš kolegicu s posla, tako možeš i 911-icu.
Hebiga, nisam vozio Ferrari, ali pretpostavljam da je uzbuđenje jednako, bilo da voziš kolegicu ili Ferrari :D

Ruske

Active member
gle sta sam nabavio :D 5 eur u trstu na otpadu...posjetio 3 otpada, pitao za c4 i za leona, samo 1 otpad je imao jednog c4, ISTI vts kao tvoj (cak i 225 45 17 balonke), samo hdi, 140tkm, auto KOMPLETAN, zena pred par tjedana trebala ga kupiti i regati i voziti, pa je odustala i auto je ostao i ja sam bio 1. koji je nesto skinuo s njega. iscupao sam ih i malo mi bilo zao cupati samo to, al nit imam vremena za dodatno sarafanje pumpe, cijevcica, peraca, nit sam imao vremena cupati to sve sa tog auta...uglavnom auto TAZE nov i ja sam ga krstio :D

i da, ne pitaj me da ti preprodam :p ni za duplo vise

Ruske

Active member
1. nisam imao vremena
2. nisam imao alata
3. nisam imao volje
4. nepotrebno, jer mi se ne da spajati to sve, da bi opet jednom uskoro crklo radi francuskog sarma
5. sretan sam sta je crvene boje, tako da mogu pokazati cutacu :p :p :p i malo ga prcati

Cutac

Prèkaroš
sretan sam sta je crvene boje, tako da mogu pokazati cutacu :p :p :p i malo ga prcati
Kad već voliš crvenu, nemoj se čuditi ako ti auto jedan dan osvane sa crvenim branikom koji nema ni rupe za perače :whistling:

Na vrh