Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
E, ja sam citao i rekli su da ce oko 2 ujutro biti najvise. Ali nije :D

Jedino mi je auto malo cudan na fotkama. Ako sredim distorziju da je cesta ravna, onda je isto cudnog oblika.

Uzeo bih jos neki objektiv, ali to je skupo kao padavica.

Cutac

Prèkaroš
A ono, plan je da se u budućnosti ljetna kuhinja, garaža i dodatna prostorija sruše i da se naprave garaža, nadstrešnica za auto i sjedenje i pecana. A loza bi onda isto išla dolje ako bi bila nadstrešnica.
Ovako je samo tlaka brati grožđe.

Cutac

Prèkaroš
Ma radi se prvoklasna rakija, ali kad ju ne pijem, šta će mi.
Jedino za likere, ali šta ja znam, meni to nije neka fora.

Doomsday

U prolazu...
Dooms, a zadnja stakla za zatamniti bas? Na VTS-u nisu zatamnjena, a gepek je...
I kak je to tako skupo? :mad:
Da više ne zagađujemo onu drugu temu, evo ti odgovor tu...

Skupo...? Pa i nije baš, dao sam ti cijene sa ugradnjom koje sam skupio ima već neko vrime, i to za sva stakla na autu osim šajbe... Samo prednja bi trebalo bit dosta povoljnije... Valjda... :D

Po boji gepeka, tebi bi odgovarala neka LLumar Charcoal boja folije... 50% zatamnjenje bi ti moglo bit premalo, možda ne, ali mislim da ipak bi ti bolje pasalo 65% zatamnjenje...

Pa tako imaš metaliziranu seriju LLUMAR ATR 35 CH SR HPR, koja u tom zatamnjenju odbija cca. 44% sunčeve energije, ili povoljniju 'običnu' bojanu seriju, ali kvalitetnu i koja neće poljubičastit, LLUMAR ATC 35 CH SR HPR koja odbija cca. 33% sunčeve energije...

Pogledaj koja je razlika u cijeni kad nađeš ko ugrađuje, gore navedena 65% zatamnjena ATR serija je bolja, a ATC serija nešto lošija od one PP70 za prednja stakla koja je skoro prozirna, a odbija cca. 38% sunčeve energije...

Znam da ti možda izgleda skupo, ali ako auto misliš držat godinama, kvalitetna folija je odlična investicija... Em tebe manje prži, em manje ugrije auto na suncu, em manje prži i uništava interijer...

Ako ti se svidi kako štiti, možeš i u C4 nabacit na prednja stakla PP70...

Valjda...

:D

P.S. opet moraš razmislit kad je u pitanju ATR metalizirana serija o tome da ipak donekle blokira signal, a u ovom slučaju je skuplja od ATC serije koja ne blokira signal, paaaa...

:D

Cutac

Prèkaroš
Trebam naći radionu i cijene, mislim nije da žudim za folijom, stavio bih ju čisto da pocrne stakla u skladu sa gepekom.

Hvala, budem to proučio! ;)

Cutac

Prèkaroš
Fun fact, VTS ima dinamičko namještanje snopa. Kad ga se nagazi, spusti snop da ne blješti.
Također sam namještao farove malo i pretjerao pa sad osvjetljavam krošnje.

Na vrh