Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Izgubili ovi specijalci pošiljku. Kaže žena/autodoc da će DHL probati pronaći pošiljku, a ako ne uspiju da će vratiti lovu.
Pitao sam sada mogu li poslati drugu pošiljku(kod nas nitko ne drži Bilstein, bar sudeći po prvoj stranici google pretrage), pa ću vidjeti.

Hebo te sunce...

Sada sam bio marljiv, sviđa mi se kako je ispalo :)

Cutac

Prèkaroš
Hvala! :grin:
Usudio bih se reći da izgleda skoro pa tvornički :)

Kaže ova da će vratiti lovu ako se ne nađe paket, pa da opet naručim.
Bitno da se pare vrte, a šta su i mujo i haso pojeli govno, nema to veze...

Ruske

Active member
haha, meni ovo nije palo napamet, ja sam omotao oko mjenjaca kabel, doduse moj je bio muski, tako da bi isao ravno u mob, a mogli su ga koristiti svi putnici i pustati sta zele :)

nego, jesi kupio preko ebaya ili sta? obrati se njima, ja sam dobio refund X puta

Cutac

Prèkaroš
Sa autodoc.si sam narucio.

Ja sam htio zenski kabel bas zato da mogu istekati muski kabel da bude uredno :)
Narucio sam bluetooth usb sa aux izlazom, ako bude radio, vise nista necu morati petljati oko kabela:whistling:

Gume balansirane, na onoj problematičnoj je trebalo pomaknuti gumu na felgi, tj. zakrenuti.

Dodatno napravljen tzv. italian tuneup, nisam vidio brojku 2 na brzinomjeru od sredine ljeta.
Nešto mi smrdi kada se zaustavim, kao sumpor, nešto kiselo, mislim da je do benzina. Sutra ću potrošiti još ovih 5 litara što je ostalo pa ću na Apios ako drže stotku.

Sreća da u onom tunelu kod Domovinskog mosta nije bilo prometa pa sam ga razvukao u drugoj i trećoj. Uh :wub:

Cutac

Prèkaroš
Budem kroz pola sata :)

Do tada, pa koja kretencina je stavila zaruljicu pepeljare u serijski spoj sa tipkama???
Krepa zaruljica koja i ovako nikom ****u ne sluzi i onda nemam osvjetljenje tipaka. Znaci sutra moram rastaviti pol auta jer su se udruzili retard koji nije cuo za paralelni spoj i retard koji nije napravio zaruljicu pristupacnom...
U drugim vijestima, parking senzori malo rade, malo ne...

Budem kroz pola sata
Mojih pola sata duže traje :D

https://www.aliexpress.com/item/VIKEFON-Bluetooth-5-0-Audio-Receiver-Transmitter-Mini-3-5mm-AUX-Stereo-Bluetooth-Transmitter-For-TV/32959724801.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.40654c4dX7PA2Y

Milosh

Test
Budem kroz pola sata :)

Do tada, pa koja kretencina je stavila zaruljicu pepeljare u serijski spoj sa tipkama???
Krepa zaruljica koja i ovako nikom ****u ne sluzi i onda nemam osvjetljenje tipaka. Znaci sutra moram rastaviti pol auta jer su se udruzili retard koji nije cuo za paralelni spoj i retard koji nije napravio zaruljicu pristupacnom...
U drugim vijestima, parking senzori malo rade, malo ne...

Mojih pola sata duže traje :D

https://www.aliexpress.com/item/VIKEFON-Bluetooth-5-0-Audio-Receiver-Transmitter-Mini-3-5mm-AUX-Stereo-Bluetooth-Transmitter-For-TV/32959724801.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.40654c4dX7PA2Y
Dobrodošao u svijet francuske elektrike. :)

Btw, obožavam to da kažem. :D

Na vrh