Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Imam ja identicna dva seta Bilstein amortizera :)

Uglavnom, kazu da ako vratim pošiljku o svom trosku da ce vratiti novac.
Moze savjet kojom sluzbom i kako da se osiguram? :)

Cutac

Prèkaroš
155 kuna. 45 manje nego Overseas, a svašta čitam o eurosenderu.

Ili da idem na HP, ne znam. Pogotovo ako opet bude trebalo 5 tjedna da se dostavi, još će odbiti povrat novca, a onda će netko nastradati.

A opet, 2000 kuna da mi propadne je suludo.

Èekam do petka pa onda šaljem ako se nitko ne javi na oglas.

Cutac

Prèkaroš
To je ono što sam pričao negdje neki dan. Citroen ne radi loše aute, oni jednostavno ne promisle dovoljno.
Svaki put kada se skida poklopac sa felge, plastika se savija i postoji vjerojatnost da će boja puknuti. To se meni dogodilo i minivoš je otkinuo komad boje. Jesam pokrpao, ali se vidi, trebao bih pokitati.

Zašto ne imati pristup sa imbusom kao VAG? Ovo ne samo što je kompliciranije nego je i lošije...

dekiiii

Active member
Šteta.:( Ali ja na tvom mjestu ne bi kitao jer će to još prije pucati i otpadati. Šteta što si već stavio boju, jer bi ispravno bilo prvo primer i da si obljepio pik-trakom, primer i boja u par slojeva, pa čak i finom šmirglom bi izravnao i ne bi se vidjelo. Ono gdje si popravljao za vulkanizerom je put.:palac-gore:

Cutac

Prèkaroš
Košnja i pranje auta :D

Ništa bolje od turiranja dvotaktnog motora u trimeru :whistling:
Ili naglog dodavanja i oduzimanja gasa na kosilici da puca iz auspuha :D:D:D

Cutac

Prèkaroš
282 kune postarina za dijelove za njemacku.
:cenzura::cenzura::cenzura:eek: me i autodoc i dostava i usteda i hrvatska pošta i ****a bozje matere.

Cutac

Prèkaroš
Stavljeni novi amortizeri.
Hebote, novi auto! Na neravninama je dosta udobniji, a zavoje drži kao lud. Osjetno brže ih prolazim nego inače, stvarno ide kao vlak sada!
Stari prednji su još ajde de, ali zadnji su komični. Rukom ih stisneš bez ikakve muke i onda ne izlaze van nego ih rukom moraš izvlačiti :D
Usput sve pregledano i sve je u izvrsnom stanju, preostaje samo zamijeniti rashladnu jer je stara 3 godine, od velikog servisa.

Bilo mi je fora, vozim se, vidim rupu, prelazim preko nje i kada je zadnji kraj prešao, uho je očekivalo ono klepetanje, ali se nije čulo, baš je bilo neobično :D

Na vrh