Pozdrav.
Ponosni sam vlasnik C4 1.6 HDI, 82kW. Takodje, počeo mi se čudno ponašati nakon 4 mjeseca i 5 000 km. Kada ga upalim i pokušam krenuti motor jednostavno jedno vrijeme ne prima gas, zadrhti.... Ako pokušam krenuti sve me strah da će se ugasiti. Iskusan sam vozač i osjetim da se hoće ugasiti bez obzira ako dodam jači gas. Moram reć da je pravi problem jer u početku vožnje ne smijem da pokušam da se ubacim na raskrsnicama sve mislim da ce se ugasiti u pola gužve. Kada se motor zagrije sve bude OK. Točim na Petrolu, imao sam i otvorene vožnje....ne štedim ga, a i ne pretjerujem.... kao što vozim i sva ostala auta (službena i privatna). Zadnja dva dana mi je promjena što sada ne šteka samo u prvoj kada krećem već i u drugoj...auto poskakuje kao da će mi se ugasiti i pri 30 km/h.
Počelo je unazad dva mjeseca otprilike, kada je bilo jako slabo izraženo i tada prvi put mi se auto ugasio...jer me iznenadila pojava iako je bila jako slaba. Poznam rad motora i od tada mi se problem samo povećava i samo zato što znam kako motor radi ne gasi mi se auto inače nedo bog da ga početnik vozi.....Veliki fail je ovo za citroen!
Molio bih za neki savjet. Pročitao sam cijelu temu i siguran sam da nije do softvera, jer je softver bio isti i prva četiri mjeseca. Takodje siguran sam i da nije do "gaženja"...a ni do goriva!