Nadogradio mape u svom DS5 (SMEG+IV2)! Otprilike sat vremena za ovo na slici...Izašle su nove mape za fabričku navigaciju za Peugeot i Citroen vozila.
BOK JEL BI TE MOGAO ZAMOLIT DA MI POMOGNES OKO UPLOADA FIRMWAREAUspio sam napraviti upgrade i firmwarea i karata. HVALA!!
Očito je bilo samo do USB sticka.
Èita samo sa 8GB.
A muziku čita i sa 32 (možda i više, nisam pokušavao).
Sve skupa nije riješilo moj problem sa satelitima koji je opisan na drugoj temi, ali bar imam novi firmware.
Upload Firmware-a?BOK JEL BI TE MOGAO ZAMOLIT DA MI POMOGNES OKO UPLOADA FIRMWAREA
ako ti se nitko nije javio, ja mogu probati i javit radi li na SMEG+Speedcams
Znam da nažalost službeni PSA file ne pokriva Hrvatsku (kao niti BiH ili Srbiju), a to mi je dosta bitna stvar na koju sam se s prethodnim RNEG uređajem navikao i sad mi fali na SMEG+IV2...
Danas sam našao nekakvu SpeedCamUpdates .com stranicu gdje su na mapi prikazane i kamere u Hrvatskoj.
Kupio file (10€) za SMEG+, ali stvar kod mene ne radi!
Možda sam kupio krivi file? Ovi imaju nekakav SMEG IV2 Android, ali nisam uzeo taj jer u nazivu nedostaje + i kod mene nije Android, nego je aktiviran Apple CarPlay. Možda sam tu fulao? Možda to Android/Apple nema veze, nego je bitno da je IV2 (iako im u nazivu nedostaje +)?
Anyway; ako je netko voljan probati ovaj Speedcam file (3,5 MB zip) u svom SMEG+ uređaju, lako pošaljem na mail pa javite ako to radi...
Može! Gore ti je moj mail pa napiši nešto da ti mogu poslati file (4,2MB)...ako ti se nitko nije javio, ja mogu probati i javit radi li na SMEG+