Nadogradio mape u svom DS5 (SMEG+IV2)! Otprilike sat vremena za ovo na slici...Izašle su nove mape za fabričku navigaciju za Peugeot i Citroen vozila.
BOK JEL BI TE MOGAO ZAMOLIT DA MI POMOGNES OKO UPLOADA FIRMWAREAUspio sam napraviti upgrade i firmwarea i karata. HVALA!!
Očito je bilo samo do USB sticka.
Èita samo sa 8GB.
A muziku čita i sa 32 (možda i više, nisam pokušavao).
Sve skupa nije riješilo moj problem sa satelitima koji je opisan na drugoj temi, ali bar imam novi firmware.
Upload Firmware-a?BOK JEL BI TE MOGAO ZAMOLIT DA MI POMOGNES OKO UPLOADA FIRMWAREA
ako ti se nitko nije javio, ja mogu probati i javit radi li na SMEG+Speedcams
Znam da nažalost službeni PSA file ne pokriva Hrvatsku (kao niti BiH ili Srbiju), a to mi je dosta bitna stvar na koju sam se s prethodnim RNEG uređajem navikao i sad mi fali na SMEG+IV2...
Danas sam našao nekakvu SpeedCamUpdates .com stranicu gdje su na mapi prikazane i kamere u Hrvatskoj.
Kupio file (10€) za SMEG+, ali stvar kod mene ne radi!
Možda sam kupio krivi file? Ovi imaju nekakav SMEG IV2 Android, ali nisam uzeo taj jer u nazivu nedostaje + i kod mene nije Android, nego je aktiviran Apple CarPlay. Možda sam tu fulao? Možda to Android/Apple nema veze, nego je bitno da je IV2 (iako im u nazivu nedostaje +)?
Anyway; ako je netko voljan probati ovaj Speedcam file (3,5 MB zip) u svom SMEG+ uređaju, lako pošaljem na mail pa javite ako to radi...
![]()
Može! Gore ti je moj mail pa napiši nešto da ti mogu poslati file (4,2MB)...ako ti se nitko nije javio, ja mogu probati i javit radi li na SMEG+