Ej,madmac..kad si već tu da te pitam..kaj nisi ti spominjal da možeš odradit ove naljepnice ??možda doleti na kakvom zračnom jastuku...
Ej,madmac..kad si već tu da te pitam..kaj nisi ti spominjal da možeš odradit ove naljepnice ??možda doleti na kakvom zračnom jastuku...
Mogao biaha..al ti bi to uglavnom mogel riješit ??
Uuuuu gox! Kak ti je deda returniral.... Kak Ðoković Nadalu!Nisi u klubu,nema kluba,ovo je samo forum
Sve francuske marke imaju klubove u Hrvatskoj, čak i citroen samo je taj za oldie.... Mogli bi, treba krenuti!A baš bi mogli osnovat Citroen klub,sramota da skoro sve marke automobila imaju klub,a mi nemamo.
Foteljaš!!!Koristim ovu priliku da predložim sebe za generalnog konzula HR foruma u Srbiji.
Foteljaš!!!
Tako je uostalom svaki je uspon težak u početku ali vjerujem da malo po malo će sve više ekipe biti.Znam da je teško neki rade neki ne rade uopće neki imaju lovu neki ne.Ali trebalo bi napraviti nekakav plan valjda ljeti većina može uhvatiti koji dan slobodno.Stvarno bih volio da nas se pojavi poprilično pa onako u svojim majicama itd da budemo glavne face.Ja se jedino brinem u biti problem je taj što sam pomorac jebiga ako odem na brod kad je okupljanje biće mi jako žao.A tu ima vidio sam dosta ljudi koji su na forumu radi informacija jer im je citroen "uletio" mislim da ti ni u snu ne pomišljaju ići s jednog kraja zemlje na drugi radi nekakvog susreta.Tako da kad bi se uspili skupiti ovi pravi citroenisti mislim da bi to bio uspjeh.:thinking:Da, bas steta deda sta je tako ispalo, ali nije to zadnji put.. Uskoro cemo opet na scenu :euforija:
TO deda idemo ga osnovat zašto ne.:euforija::euforija::euforija:A baš bi mogli osnovat Citroen klub,sramota da skoro sve marke automobila imaju klub,a mi nemamo.
To je najmanji problem, auto ide s tobom na brod i uspostavit ćemo video link - ti i mi!Ja se jedino brinem u biti problem je taj što sam pomorac jebiga ako odem na brod kad je okupljanje biće mi jako žao