Naljepnice

Luca

Active member
I ja sam za ! Iako me nema bas cesto na forumu, uvek sam za napredak. I mislim da onaj ko voli nesti nikad mu nece biti odvojiti koju kunu. A barem naljepnice za pocetak ili koju majicu dat nastampat ... evo a cu barem 3 :grin:

zoran37

New member
Treba da svak tko ima citroena i istinski je zaljubljenik ima pravo na članstvo.

U prevodu ko nije istinski zaljubljenik u citra ništ od članstva makar ga i ja recimo posjedujem.

Ja ga imam al da sam neki zaljubljenik i nisam, važno mi je da je auto dobar i pouzdan i da mi služi a koje je marke to mi i nije nešta prevažno.
Od svega mi je najvažnija udobnost i prostranost ili veliki auto da se točnije izrazim a xantija spada u gore navedeno.

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Ja ga imam al da sam neki zaljubljenik i nisam, važno mi je da je auto dobar i pouzdan i da mi služi a koje je marke to mi i nije nešta prevažno.
Od svega mi je najvažnija udobnost i prostranost ili veliki auto da se točnije izrazim a xantija spada u gore navedeno.
Svaka ti vredi ko dve! Amen.

Citroen radi super udobne aute, al ne treba delati religiju z njega.

Uskoro bu kolinje i prasića na ražnju moremo okrenuti iz zajebancije bez tih vaših klubova i spiti 50 litri vina do zore. Zavisi kaj bu prije.

Marko

Well-known member
Kao prvo - dobro jutro svima! (8:28 je sad kad ovo pišem)

Ccccxm i deda imate moju podršku - nisam se stigao jučer uključiti jer me prokleti hidrofor zezao. No dobro. Podržava i vas dvojicu i saleta i bjelogvuka - svaki pametno zbori ali ajde idemo najdemo neki kompromis svi zajedno pa se najdemo "oči u oči" da jedni druge upoznamo i da se vidi ko smo šta smo u stvarnosti. Jesmo malo stariji (ali smo duhom još uvijek mladi!!!) i baš to bi nam trebalo ići u prilogu da vidimo kak bi ta stvar sa klubom krenula i kak bi izgledala - evo kad sam čital vaše postove ideje su mi dolazile jedna za drugom, a samo sam si deci kave spil... Kaj velite na prijedlog za jedan sastanak?

P.s. Posebnu moju podršku imaju žačetnici ovog foruma koji nam daju priliku da se "družimo" bar tak virtualno i imaju kapu do poda za to! :stovanje:
Znam svu problematiku za servere i kak to sve financijski zdurati...

Damaj

Active member
Kao i uvijek, slobodni ste pisati o bilo čemu na ovom forumu, osim o religiji i politici
Ja ovo ne kužim, da nisi ti neki sotonista, pa ti se i od samog spomena na Boga diže kosa na glavi?
Ako je tako, ja ovom forumu ne pripadam.

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Ja ovo ne kužim, da nisi ti neki sotonista, pa ti se i od samog spomena na Boga diže kosa na glavi?
Ako je tako, ja ovom forumu ne pripadam.
Iskreno vjerujući u dobrohotnost Tvojeg komentara i poštujući Tvoju naivnu zabrinutost, jer u protivnom se ne bih ni osvrnuo odgovarati na provokaciju, u potpunosti odbacujem Tvoje suludo impliciranje.

Razlog zbog kojeg religijske i političke teme nisu dopuštene, kao i na brojnim drugim specijaliziranim forumima, leži isključivo u činjenici da se na ovom Citroen forumu okupljaju ljudi različitih životnih uvjerenja, svjetonazora, stavova kao i vjerskih te etničkih pripadnosti kojima je, pored puno dobre volje, osnovni zajednički interes kojega dijele usmjeren jedino prema Citroen automobilima, pa čak i zaljubljenost u tu marku.

Opće je poznato i ne treba posebno isticati da religijske i političke rasprave u virtualnoj, pa i stvarnoj komunikaciji vrlo brzo izlaze iz okvira konstruktivne rasprave te prelaze u svađu, prepucavanje i uvrede, a za takvu komunikaciju na ovom Citroen forumu nema mjesta.

Uz nadu kako je ovaj nesporazum razjašnjen, stojim Ti na raspolaganju i za eventualna daljnja pitanja.

ccccxm

New member
U prevodu ko nije istinski zaljubljenik u citra ništ od članstva makar ga i ja recimo posjedujem.

Bože moj jeli se baš svaka riječ na ovom forumu mora analizirati na negativan način.Naravno da svatko ima pravo napisao sam i prije u postu ko ga ima vozi je zaljubljenik nije zato smo i počeli temu o jednom klubu u kojem bi svi bili jednaki.

Kao prvo - dobro jutro svima! (8:28 je sad kad ovo pišem)

Ccccxm i deda imate moju podršku - nisam se stigao jučer uključiti jer me prokleti hidrofor zezao. No dobro. Podržava i vas dvojicu i saleta i bjelogvuka - svaki pametno zbori ali ajde idemo najdemo neki kompromis svi zajedno pa se najdemo "oči u oči" da jedni druge upoznamo i da se vidi ko smo šta smo u stvarnosti. Jesmo malo stariji (ali smo duhom još uvijek mladi!!!) i baš to bi nam trebalo ići u prilogu da vidimo kak bi ta stvar sa klubom krenula i kak bi izgledala - evo kad sam čital vaše postove ideje su mi dolazile jedna za drugom, a samo sam si deci kave spil... Kaj velite na prijedlog za jedan sastanak?

P.s. Posebnu moju podršku imaju žačetnici ovog foruma koji nam daju priliku da se "družimo" bar tak virtualno i imaju kapu do poda za to! :stovanje:
Znam svu problematiku za servere i kak to sve financijski zdurati...
Marko to je najmanji problem ali kako je krenulo ................???

Božidar

New member
Evo ja pitao čovjeka. Zamolio me za razumjevanje pošto mu je sad sezona (upaljači, kalendari i ostalo za Božić i Novu god.) da mu se obratim nakon blagdana, do tada ništa.

Dalibor

Dado Tornado
Razlog zbog kojeg religijske i političke teme nisu dopuštene, kao i na brojnim drugim specijaliziranim forumima, leži isključivo u činjenici da se na ovom Citroen forumu okupljaju ljudi različitih životnih uvjerenja
Sale, nikog nisi zavarao, svi znamo :D

Na vrh