Profiler07
Well-known member
A zaboravim pitati sta je sa kolegom VBorovic?
Kupio nešto iz VW koncerna i odselio se.A zaboravim pitati sta je sa kolegom VBorovic?
Nije li Xsara imala taj sigurnosni feature da se motor kod forntalke otkači i podvuče ispod auta i tako podižući auto spriječi ulijetanje motora u putnički prostorSta ti je Citroen bajo moj, motor ispao, ali soferka ko nova
https://nsuzivo.rs/istaknuto/n...n-udario-u-zid-pored-puta-foto
Misliš smirio se?Kupio nešto iz VW koncerna i odselio se.
Ma kakav Bmw, znate što znači bmw???Ovo ti auto snova ???prodas sve te crvendace i uzmes ga.
Ja svoju petardu ne bih dao ni za 5 ovakvih.
Da je Volkswagen, raspao bi se u param parčat što se kaže.Sta ti je Citroen bajo moj, motor ispao, ali soferka ko nova
https://nsuzivo.rs/istaknuto/n...n-udario-u-zid-pored-puta-foto
Peta kolona, zna se što se radi s takvima... Noga u tur... I ćaoIzdajnik...
Dobro vidiš, taj VW logo postoji i kod Francuza. Da, svijetli ali mu ne smeta ni najmanje za vožnju.Vidim VW logo svijetli s lijeve strane.
D Damaj je dao potencijalni odgovor. Samo što OP nikad nije potvrdio da je to rješenje. Ne vidim potrebu išta brisati. Pogotovo ovako stare teme, jer uvijek nekom nešto pomogne, ako će googlatiglavno da nitko nije ukapirao da sam to mislio ironično ... i da sam namjerno reagirao .... kako bih isprovocirao administratore da ovakve postove jednostavno uklone , jer beskorisno zauzimaju prostor na serveru .
a gdje piše " mengela provocira i zauzima prostor " ?Otkad ja provociram i beskorisno zauzimam prostor
to Tanaja ... što konkretno u ovoj temi može nekome pomoći ? odgovori u stilu ... pogledaj ovo , proveri ono , uradi ovo .... bi imali smisla da je na kraju napisano što konkretno je bilo uzrok disfunkcije zaključavanja .... ovako stvarno samo zauzima prostor . ako netko bude imao ovakav problem , pokrenuće novu temu i nadam se , na kraju objaviti i uzrok .....
Vidimo šta se desilo sa peugeotićima
Nije ni čudo da im je propao forum. Ove dame znaju šta je IN za voziti. Sigurno su i na HY/Kia forumu.Škoda ili hyundai/kia to je aktualno