Neobavezni razgovori 💬

Ax boy

Well-known member
Pocni ti sad pregovore za felge imas fore 3mjeseca ako gdje zapne odmah uvodi sankcije
Pregovore, bome da. U ĆŸivotu nema bez pregovora. Najbolje tako ha hahahah.
😎 Uglavnom mislim da ću 16'cola.
Te dimenzije guma 205/55/16 ima na svakom koraku. Mnogi ih imaju pod upisane, zar ne đŸ„‚đŸ‘Œ

Ax boy

Well-known member
Uvest će ona njemu sankcije.... kad je zaboli glava
Zaơto bi je zabolila glava.?😼 😼 Ja joj ne zadajem glavobolju maaaaaaah.
😎 Pug 308, ne ĆĄtedi se na autu nikad. Ok ponekad ĆŸivot bude nepredvidiv. Ne moĆŸeĆĄ uvijek baĆĄ sve odmah ali ono. Da kad bude, bude, ali original đŸ€—đŸ’•
Sad kad krenu ukrajinke stizati nece ni jednu zenu boljeti glava...
Uhhhh ukrajinke. You don't say, well, hmmđŸ™„đŸ€”đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł
Uvest će ona njemu sankcije.... kad je zaboli glava
Hvala, ĆĄto si na mojoj strani. Men power. JoĆĄ navijaĆĄ, nek ih ona uvede đŸ€ŁđŸ˜źđŸ™„đŸ€—đŸ€—.
Dude, whaaat đŸ˜”đŸ˜”đŸ˜”đŸ˜‹đŸ˜‹đŸ˜‹
Evo, uglavnom mda, malo veselja. Gablec upravo mmmmmmm ukusno, ma diĆŸe bolesne iz kreveta, samo tako 😊 😊 😊

Prilozi

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
UredniĆĄtvo foruma
Donator foruma
I kod mene izmamilo ljude na balkon
 navodno nam francuzi cuvaju nebo ovih dana, dakle Rafale sa nosaca.

ivan222

Well-known member
UredniĆĄtvo foruma
Donator foruma
Pa koja je alternativa, kako se kod vas kaĆŸe?
Turbina crkne... skineĆĄ ju dole, repariraĆĄ, vratiĆĄ ju gore. Gore=montirano, dole=skinuto. Po meni nema veze s dizalicom... ili je neĆĄto na autu ili nije.

Cutac

PrĂškaroĆĄ
zaĆĄto vi u HR uvijek govorite da gume ili felge idu ''gore''
Zato ĆĄto su sad dolje :D

Skinuo sam ih sa auta, neĆĄto je skinuto, neĆĄto je dolje, valjda tom logikom, ne znam :)

"Dolje" i "gore" ovise o raznim stvarima. Nađemo se "dolje" ili "gore" ovisi o nadmorskoj visini (ali ne relativnoj, nego apsolutnoj), je li sjeverno ili juĆŸno od nas i kojom rukom maĆĄemo dok objaĆĄnjavamo. Lijeva ruka i mahanje iz lakta u zrak dok je nadlaktica ispruĆŸena u zrak je "gore", a "dolje" je trzaj dlanom horizontalno ispruĆŸene desne ruke.
Gestikulacije slijede od prva dva uvjeta.

A izraz "Nađemo se u grobu/****i materini" je kad nije ni gore ni dolje, a ne moĆŸeĆĄ se sjetiti kako se zove mjesto jer ne ideĆĄ često, a sugovornik ti je glup pa ne kuĆŸi o čemu se priča.

"Nađemo se tamo oko 7"
"Gdje"
"U ****i matere moje, jel idemo na hokej, jel bi se ti u poĆĄti nalazio?"
"A ja sam mislio..."

Na vrh