Tanaja
"Max. utegnut za vozit"
Osiguranje ti traje do isteka. Važna ti je valjana prometna s novim brojevima.Odlično! A osiguranje za c4, jel se tu šta mora mijenjati?
Osiguranje ti traje do isteka. Važna ti je valjana prometna s novim brojevima.Odlično! A osiguranje za c4, jel se tu šta mora mijenjati?
u areni zagreb stoji nekoliko vel satisa parkiranih vec jako dugo (auti su doslovno prašnjavi)... tako da 99% bi bio u redu...?Šta bi bilo kad bi ostavio auto u garaži Lidla na 3-4 dana? Na parking se ulazi bez kartice (ima rampu), stavim ga u garažu negdje u kut i ostane par dana. Jel bi itko skužio, a ako bi, jel bi dobio poziv, opomenu, kaznu?
jeste, htio bih i ja svog možda tamo držati... radim u mcdonaldsu pa bi mi bilo zgodno pokraj zastitara mozda parkirat ako bi dopustili...Pa da, ne znam ni sam. Garaža je velika i uglavnom prazna. Budem pitao zaštitara kad budem išao idući put u trgovinu.
U Areni neki tip sa sivom S2000 stalno parkira, tj. koristi ju kao 24/7 garažu. Jedino što je Lidlova manja i ima rampu, pa ne znam koliko su rigorozniji.
E, istina, to mi nije palo na pametNe verujem da ce Lidl da zove pauka da ti nosi auto. Jedino kad ne rade, ne možeš izaći
Pa drži, šta fali. Isto jel 8 sati budeš na poslu ili u trgovinama. Mislim da je njima okidač kad auto već neko vrijeme stoji, pogotovo ako je manja garaža.jeste, htio bih i ja svog možda tamo držati... radim u mcdonaldsu pa bi mi bilo zgodno pokraj zastitara mozda parkirat ako bi dopustili...
fali to što sam uspio naći stan na trešnjevci i nemam ga gdje držati ovdje, a auto uopće ne vozim čestoE, istina, to mi nije palo na pamet
Možda bolje ne onda.
Pa drži, šta fali. Isto jel 8 sati budeš na poslu ili u trgovinama. Mislim da je njima okidač kad auto već neko vrijeme stoji, pogotovo ako je manja garaža.
Ali možda bih mogao motor tamo držati, provučem se ili kraj rampe ili preko nogostupa.
prošle godine kupili fiestu 2019. nema servisne knjižice samo računi. skinuo aplikaciju, unos podataka i vidiš povijest servisa. najvjerovatnije servis mora biti kod ovlaštenog.Nedavno me je to pitala MyPeugeot mobilna aplikacija, ali nisam imao (službenog) P5008 za povezati s mobitelom u blizini...
MyDS app (niti MyCitroen app) me to još nije pitala.
A bilo bi zgodno da se svi podatci o obavljenim servisima (u ovl.) automatski iz sustava prenose u app - da ne moram ručno unositi. Jer onda mogu unijeti i ono što nije učinjeno...