Neobavezni razgovori 💬

Cutac

Prèkaroš
Uzmi mene, meni je ljetovanja i zimovanja dosta 3 dana, 4 ako mi je bas bas lijepo. Na moru 3 mjeseca ne mogu biti, a vikendicu koristiti tri tjedna od 12 mjeseci i za to trositi ogromnu lovu me ne privlaci.
Da imam love za vikendicu, radije bih ju potrosio na, eto, 911 jer vjerujem da bi mi vise stavljao osmjeh na lice. U njega bih mogao sjesti svaki vikend. Dva sjedala, dva male putne torbe, zapičiš u Austriju negdje u planine na vikend sa dragom i kud ces bolje. Brvnara, šuma, topli krevet, a 911 čeka vani.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Naravno, kakve vikendice. I još da ti imigranti provaljuju nutra. Ne hvala.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
mislio na kampere?
Da... tj. svu tu divlju ekipu.

Ne mogu nikako odrediti jesi sarkastičan
Ne, zašto? Mislim, znam da je zabranjeno medijima pisati o tome kao i o švercu oružja preko Krka i srpskim specijalcima, ali se opet sve zna.
U brdo je vikendica provaljeno i to ne samo da se skužilo po tragovima, nego ljudi dođu do vikendice a nutra hrpa ekipe. Nije da kradu i uništavaju s namjerom, nego eto... preživljavanje.
Puno je i mrtvih izbjeglica bilo, tko zna koliko je još leševa po Lici i GK. A ako se nije očistila situacija, preko zime će samo još gore biti.

Uglavnom ja sam svakako malo oprezniji kod izleta u brda... nije da su opasni, ali treba bit na oprezu. Vjerujem da vlasnici vikendica sigurno nisu opušteni.

Cutac

Prèkaroš
Ne, zašto?
Jer nisi stavio nijedan emotikon :D

S ovim što si napisao se slažem. Ista priča kao naseljavanje u napuštene kuće u ratu. Znam par lokalnih primjera u kojima su se ljudi vratili nazad, a u njihovoj kući netko živi već 15 godina i ne mogu ih izbaciti.

E da, još jedna stvar kod vikendice je što treba obilaziti, kao što si rekao. Ja sam nešto naslijedio i pala mi je sjekira u med što je druga naslijednica u blizini nekretnine pa ja ne moram mjesečno trošiti 800 kuna da samo odem obići.

Vikendica mi se čini OK da sam u mirovini i da uopće volim ne biti doma. A ovako kada napokon dočekaš petak, da vozim do mora da spavam dvije noći u kući u kojoj nikoga nije bilo 2 mjeseca i onda opet nedjelju vozim nazad, ne hvala.
Lakše je platiti hotel i uživati, barem u nedostatku prašine.

Cutac

Prèkaroš
Sjedim u autu, mislim si "VTS VTS!!!", spustim prozor, čekam da čujem zvuk, kad ono "tok tok tok tok".
Hebote Panda sa šupljim zadnjim loncem zvuči bolje nego taj "VTS". :D

Na vrh