Neobavezni razgovori 💬

mengela

Well-known member
Donator foruma
Pa bilo je i predpostavit da je neka ludost nije bilo logike, nek si ti rješio a da nisi potrgao.. šteta živaca, ništa ne nasekira ko kad očito nevidiš 😃

Mirage

Well-known member
Poludio sam više bio od svega ali tko bi pomislio da može biti toliki za:cenzura::cenzura::cenzura: kod označavanja.

Kad sam sve dobro stavio prvi put sam čak pretrgao federe da vrata nisu htjela dolje.

Ax boy

Well-known member
Hahahahhahah bravo dalibore legendo hahahahahahahhahah,pjesma točna i opisuje sve, dosta ih je takvih vlasnika švapskih traktora,pffff audi q7,8,golfići mahhh. Ima i drugih marki ali ovi su biseri,fućka im se za druge,ma sami u gradu jaooo vrh.

sir.Oliver

Well-known member
Premješteno sa teme o brujanju klime

ni moj sledeći niti u kom slučaju neće biti Citroen / Peugeot .... možda Opel , ali samo možda . bumo videli kaj budu zrichtali sad kak je u PSA .....

Posljednje uređivanje od moderatora:

sir.Oliver

Well-known member
nije to ono što su obećavali .... potrošnja iznad 6 litara a obećavali su oko 5 -5.5 .... a ni oprema nije .... a o pristupačnosti informacija da ne govorim . običan spisak osigurača i releja nemreš nać nigdje . čak ni u ovlašćenom ..... u manualu imaš spisak sa cca 10 - 15 osigurača i to je sve . o relejima niti jedne jedine riječi .... a ima ih gomila .... onda pristupačnost osigurača .... pola auta rasturit da dodješ do osigurača ..... ne govoreći o zameni .... jednostavno rečeno .... brljavina teška . nikada više PSA ....
sve u dodatnoj opremi ... čak i vratanca pretinca .... što je neshvatljivo ....

track

Active member
potrošnja iznad 6 litara a obećavali su oko 5 -5.5
Ovo niti jedan proizvodac nece ispostoavat.

Ostalo ok, ja trenutno Citroen vidim kao brand koji daje prilicno auta za relativno male novce. Da ima svojih mana - ima sigurno al je alternativa po meni prilicno skuplja i s obzirom na cijenu je po meni kmpromis prilicno dobar. Normalno, da budzet nije tema, svi bi mi vozili vjerojatno neka druga kola.

sir.Oliver

Well-known member
govorim o C - elysée .... pogledajte šta nudi PSA u osnovnoj opremi a šta nudi konkurencija .... malo mi je nelogično da obična vratanca na pretincu budu u dodatnoj opremi . o cenama dodatne opreme neću ni reči trošiti .... a o dostupnosti nekih informacija se ne može niti .... ali , badava je lajati na zvezde .... i stoga nikada više niti jednog francuza . i ovaj jedan mi je pojeo živce ... ništa nisu uradili normalno . na reklamacijama sam najmanje jednom mjesečno .....

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
govorim o C - elysée
Lizalo je u startu dizajniran kao model za flotno vozilo (taxi, rent-a-car, državne službe (policija?), itd.) Mislim da je tu best buy u omjeru uloženo-dobiveno. To što netko ima očekivanja da će, komparativno gledano prema C4, za "šaku eura" dobiti puno, taj ze zaebo.
Renault ima budžet marku, zove se Dacia. ;) Kad kupiš Daciu, svi ćemo se složiti, znaš što si kupio. ;) Zaeb je što je lizalo Citroenov model, a ne izdvojena marka..

Cutac

Prèkaroš
Smijem li ja svojim autom hrvatskih registracijskih pločica vući nekočenu prikolicu nizozemskih registracijskih pločica bez vlasnika prikolice u autu?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Najbliže spominjanje u zakonu što sam našao je ovo:

Èlanak 247.
(1) Motorna i priključna vozila registrirana u stranoj zemlji mogu sudjelovati u prometu na teritoriju Republike Hrvatske samo ako imaju važeću prometnu dozvolu i registarske pločice što ih je izdalo nadležno tijelo zemlje u kojoj je vozilo registrirano i međunarodnu oznaku zemlje registracije ili registarsku pločicu izdanu od nadležnog tijela strane zemlje na kojoj su oznake i broj utvrđeni propisima Europske unije.
(2) Strano priključno vozilo koje nije registrirano mora na stražnjoj strani imati registarsku pločicu s ponovljenim registarskim brojem vučnog vozila.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom koje nije registrirano u skladu s odredbama ovoga članka.
(4) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač vozila registriranog u stranoj zemlji, ako nema važeću prometnu dozvolu, registarske pločice ili međunarodnu oznaku zemlje registracije, ili ako vuče strano neregistrirano priključno vozilo koje nije označeno s ponovljenim brojem vučnog vozila.
Po meni možeš... ali pitaj možda u pp :)

Cutac

Prèkaroš
Izgleda da se smije, hvala!

Mengela, ako me zaustave, samo im kazem da znam tebe i jos ce oni meni staviti stotku u vozacku :whistling:

Ax boy

Well-known member
Pozdrav zanima me,mala pomoć ako može? Koliko bih mogao otprilike recimo,dobiti za Berlinga 2011.godina 210 000 , izvanredno stanje i sve,? Znam da nije tema al. Teško igdje 60 000 kn,ha?

Cutac

Prèkaroš
To je puno love za auto koji se kao rabljeni uzima da ga se koristi za radno vozilo. Možda on po nekim kriterijima vrijedi 50-60 tisuća kuna, ali malo tko će dati te novce.
Tebi je Berlingo drag i paziš na njega, ali većini ljudima je to auto za utrpati alat, materijal i otići raditi nešto.
Ljudi koji traže rabljenog Berlinga ne cijene očuvanost, njima je bitno samo da je tehnički ispravan.

Na vrh