Neobavezni razgovori 💬

Cutac

Prèkaroš
Da, bilo je gadno nevrijeme. Puno drveća je počupalo, grane razbijale aute, tuča veličine oraha...
Da, ništa se ne pozna na autu :)

Mirage

Well-known member
Pozdrav imam problema oko ugradnje garažni segmentih vrata. Točnije s oprugama nikako postići dovoljnu silu da dignu vrata do kraja naravno nikakva uputstva nisam dobio a YouTube ne pomaže.

mengela

Well-known member
Donator foruma
Opruge treba nategnut, zbit.. trebao bi to moć uradit! Mora bit neki vijak za popustit i onda ih nekom polugom zakrenut! Uslikaj mehanizam.. ja sam to radio dva-tri puta :)

Mirage

Well-known member
Ja zategnem probao sam 35 četvrtina kruga ali se vrata dignu samo do pola a dalje ne idu a feder se ne da više steći jedan sam čak malo i iskrivio.

mengela

Well-known member
Donator foruma
Jbg ako sad znam... nisam ih ja ugrađivao nego poštelavao par puta i mjenjao sajle kad bi se nešto syebalo ima vratima 15g već

dekiiii

Active member
Dečki, ne se igrati s onim o čemu nemate pojma.:hmmm: Još će netko poginuti!:gaah: Ti fedri ne služe za podizanje vrata :doh:već za poništenje težine vrata (kao protuuteg)! Vrata diže i spušta motorni pogon. :palac-gore:

Mirage

Well-known member
Sajle rade ok motor radi ok ali kad se vrata dignu za 2 panela sajle se olabave jer feder ne zateže više. Jedino da krivo stežem feder u što sumljam ne znam više.

mengela

Well-known member
Donator foruma
Sajle bi morale bit zategnute cijelo vrijeme kad podižeš jer nose vrata... jbg morat ćeš zvat nekoga :D

Mirage

Well-known member
:cenzura::cenzura::cenzura:eni Kinezi obojali federe i koloture za sajle krivo. Kad sam stavio crvenu koloturu na crni feder i obratno sve radi.

Ax boy

Well-known member
Mirage,ža mi je ali da te pitan. Kakvu to kantu voziš, od Citroena loš primjerak?! Prodaj to, nemoj bezveze bacati pare. Jaoo meni,nimaš sriće. Drži se kolega :)

Na vrh