povlačim ovo, s ovimosim ljubitelja spaka nisam siguran imali citroen uopće ikakvu bazu obožavatelja
Kad sam bio mali i kada bi me stari pitao što bih htio jesti, ako bih odgovorio "Svejedno.", on bi me pitao znam li što je "svejedno".-prednjepogonaš sa ICE motorom
ili
-stražnji pogon i elektromotor
Sm izgleda strava. Steta sto se brand srozao u zadnjih 15 godina, nevjerojatno koliko fanova ima.povlačim ovo, s ovim
istina, treba znati kada prekinuti.Ax boy, razvedi se na vrijeme.
Pošta je toliko "pouzdana" da nisam vidio niti jedan webshop koji dostavlja preko njih. A, i mi iz firme, kad šaljemo robu, prikuplja nam ju ili DPD ili GLS i odvozi dalje po HR i EU. I s njima nije nikad bilo problema poput "primatelj nije na adresi".Nabijem rvacku poštu nakürac. Nije mi lakše, ali eto... izbjegavajte kadgod možete
Jbg. Šaljem kao pravna osoba, baš dosta paketa i nikad problema. Kao fizička, iskreno, nikad nisam slao. Sve je moguće.Ja sam slao GLS om ka fizička osoba i nikad više prvo tip nije hto pokupit jer mu nije kao usput , a onda je isti paket uništen u transportu razbijen. Paket je bio vrijednosti 600 kn i naravno nije mi priznata odšteta e sad ne znam jesam li platio slanje.
Ne znam, ali ne sviđa mi se, pa sam je blokirao.Kakva je fora ovo stecajna.hr?
Kontam kako to funkcioniše, ali koliko vidim da je to sve roba neke xy kvalitete. Bude li tu nešto dobro?