Nakon toga si preparkirao? Nemaš zapisnik o okolnostima nastanka štete? Nemaš kasko?Imam pitanje.
Farbali su ogradu na mostu u Sisku i pošpricali mi auto. Sad je prekriven plavim točkicama koje noktom idu dolje, no to bi trebalo polirati. Da prvo kontaktiram grad Sisak i slične službe ili da se javim svom osiguranju(nemam kasko)? Može li meni osiguranje isplatiti štetu, a onda sebe naplatiti od grada?
Da, stajao na semaforu.To se desilo na javnoj površini?
Nije bio parkiran, bio je u prometu.Nakon toga si preparkirao?
Ulijeva povjerenješanse manje 0,1 posto
Ak ja dobro pamtim, ti imaš i dashcam? To bi trebao biti od koristi, ne?Nije bio parkiran, bio je u prometu.
Kakvi diletanti. Možda neki "kumovi" s "javnog natječaja". Ja sam dvorišnu ogradu farbao, pa sam pokrio pločnik i dio ceste kartonskim kutijama da ga slučajno ne pokapam bojom.Nisu ga pošpricali da se vidi jedna fleka, nego je magla bila svuda
Ja se nadam, jer imam video na kojem se vidi farbanje i čuje se moj komentar kako se boja jako osjeti.To bi trebao biti od koristi, ne?
Ma ne mora biti, dovoljno da je radnik kojemu je dosta života i ne mari o samom sebi, a kamo li o tuđim autima.Možda neki "kumovi" s "javnog natječaja".