Ma jer se kakti razumijem u aute, kad netko gleda od prijatelja rabljene, ja idem sa njima.
Ti preprodavači su baš šljam, nemaju srama, kulture, katastrofa.
Gledao sa sestričnom Kiu Rio iz Siska
Kia Rio 1,4 PLIN (REG 03mj 2021 god) PRVA VLASNICA kartice/zamjena, 2010 god.
Došao tip, auto još mokar od praone, ajd ok.
Pitam jel to njegova žena vlasnica(znam da je šoderaš, ali da ga prcam), on kaže nije, nego je on. I ja pitam kak onda prva vlasnica. Pa lako, on je to prije dvije godine od prve uzeo. OK
Sjeo u auto, na satu 220-225 tisuća, tako nešto, uglavnom dvije godine kilometara više nego što piše na oglasu. Pitam kako to, on veli da je išao često na more sa njim.
Jel kad lupan? NIKAD NIKAD NOV
Vozačev prag trune ali je prefarban preko, zadnji lijevi blatobran je ili kitan ili ga je netko žvakao.
Ajde, pali motor.
Kresne ga, anlaser ostane vrtjeti još sekundu. Pita on šta je(a ja niš rekao nisam), ja kažem, a on meni da je to jer on ostane držati ključ kad upali.
To je friško iskustvo, ali to je odvratno imati posla s takvim ljudima.
A mlade dobijem kad gledam neki C4 sa nekime i on meni prodaje neki kvar pod normalno. A JA DOŠAO SA JEBENIM C4
A jackpot je kad naletiš na pokvarenog i besramnog šoderaša koji je k tome i glup. Znači ne samo da te zajebava jer je prevarant po struci, nego je i glup pa ti pokušava uvaljati auto kojeg je netko njemu uvaljao.