Neobavezni razgovori 💬

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Šteta nije velika, čini mi se. Lijevi far, branik, vezni lim se poravna. Hladnjak i crijeva su dobri (ništa nij iscurilo).. Kotači nisu dobili. Ne znam za ostatak ovjesa. S obzirom da je izletio s ceste, sasvim sigurno nove gume...

Cutac

Prèkaroš
Jel ti ne misliš tako?
Tko divlja gdje ne može(a predgrađe ili bilo što u blizini kuća zasigurno to nije), bi trebao znati što ga čeka, sreća je ako dočeka samo njega, a ne još nekoga radi njega.

Od ovog divljanja u Marijevom autu je rezultat samo razbijeni auto, mogla je biti smrt šetača psa, osobe koja ide iz izlaska, ...

Cutac

Prèkaroš
ali nisi mi odgovorio na pitanje.
Nemam konkretan odgovor :D

Drago mi je što je Mario u redu, čini se normalnim čovjekom, ima ženu, dijete, pokušao je odgovoriti ovoga od vožnje...
A taj drugi pak... Sumnjam da će se dozvati pameti. Taj ako je na uvjetnoj išao, pretpostavljam pijan, jurcati u tuđem autu kojeg je uzeo na silu, čisto sumnjam da neće opet tako nešto napraviti. A pitanje je kada će u nesreću biti uključen netko osim njega i auta.

Ali to nije samo sa autima, bilo tko tko ugrožava sebe i druge neće prestati dok ne ode pod zemlju ili dok ne postane nesposoban za to.

Ja nisam za nikakav vid sukoba, vrijeđanja, neprijateljstva, ali sa nekima se ne može drugačije. Ti se kao individua okreneš, ali institucije moraju nešto poduzeti. Isti onaj profesor iz fizike mi je pričao o svojem kolegi koji je razbijao, gurao druge, krao, skakao po autima, vrijeđao i to sve dok ga nisu tadašnji milicajci uhvatili i ispresavijali ga.

Spawn

Well-known member
Nemam konkretan odgovor :D

.....Ti se kao individua okreneš, ali institucije moraju nešto poduzeti. Isti onaj profesor iz fizike mi je pričao o svojem kolegi koji je razbijao, gurao druge, krao, skakao po autima, vrijeđao i to sve dok ga nisu tadašnji milicajci uhvatili i ispresavijali ga.
Nema više te Milicije. Puno toga se sjecam iako sam bio mali. Krađa,divljanje,agresija itd je imalo svoje posljedice tj. neki dio tijela bi te sigurno danima bolio i malo bi se smirio. Uvjetna su bile batine koje bi dobio i onda su pratili malo kako stvari stoje :D

Na vrh