Neobavezni razgovori 💬

Cutac

Prèkaroš
Pa da, a ne ovo novčana kazna i 10 dana prdekane. Platiš, živiš na račun poreznih obveznika i onda opet. A da ga fino isprebijaju, sljedeći put bi se sjetio batina i ne bi stiskao gas :whistling:

Za pravo divlju vožnju imaš stazu, a otvorenu cestu se koristi za življu vožnju. Nikada mi neće biti jasni ti koji divljaju po naseljenim mjestima i mjestima gdje se mogu očekivati ljudi ili životinje.

Posljednje uređivanje:

2mario2

Well-known member
Sve ste vidli i sve znate. Sad samo čekam da ga 20-tog puste iz bukse i drito ga vozim u banku i nek na kredit koji ima izvadi 3500€ koji idu frendu. S time bude moj auto plačen i neka si ga ima tak razbitog na dvorištu, a ja ću izgleda (naravno ako bude htio platiti) kupiti od frenda isti VTS. 2009.godina. Sad sam još tjedan dana na čekanju, pa onda dalje ili bude platio ili idemo na sud. U tom gorem slučaju ga onda budem oderao za sve što ima

Lix

Active member
sve u svemu ,procitao sam i temu i ovaj "oftopik", koliko god ti mislio da ti je frend, vjeruj mi nije, ja tako nesto nebi napravio ni najgorem neprijatelju, da sam neznam koliko pijan ili blesav, da me nadrogiraju neznam čime, jer kao prvo, ako svoj auto nebi išao vozit po snijegu ko manijak, dobro bi ali opet, to je moj auto, nebi sigurno uzeo nekome auto i nakon što me taj netko moli da ne idem nikamo opet sjeo u taj auto i zapucao ga nekamo... želim ti da se čim prije podmiriš po pitanju love i da čim prije sjednes u novi auto

2mario2

Well-known member
Ma bude nekako riješeno. Kako sam rekao nek on meni plati auto i uzme si ga ako ga želi slagati, a ja već imam praktički drugi. Samo treba prvo dati lovu da si mogu kupit drugi

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ne kužim se u pive, al ne sjećam se kad sam nešto toliko odvratno pio kao ovo.
Ni kila kikirikija nije pomogla. Mogao bi traktate pisati, al ne zaslužuje. Diskasting.

Sad mi je lakše.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ma generalno nisam baš za pivu, ali ovo me šokiralo. Vjerovatno mi je to prvi pale-ale...

Valjda imam okusne pupoljke na razini 7. razreda osnovne škole, samo slatko :D

Cutac

Prèkaroš
Jooj to mi je frend htio uzeti jer nisam nikad probao i skoro je letio iz puba kad je konobar cuo :D ta pasteta tvoja :D

Probaj Crni Ðorđe pivu, jako dobra!

Milosh

Test
Ja i vino jako teško. Ali zato pivo, khm... :D

Inače volim pšenična piva, a nedavno sam otkrio pšenični Kaltenberg koji po licenci pravi Banjalučka pivara i zaljubio se.

mengela

Well-known member
Donator foruma
Simpaticna je ova s prve sl. bolja je kombinacija boja, valjda ce vrijedit!
Ja brijem narucit ovo, samo neznam moze li stat zuja od politra :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Fora je, samo si mislim da je tlaka izvlačit stalno daljenski, možda bi se i izgrebao od ciferšlusa? Ako je keyless sistem, onda nema brige :D

Na vrh