Å”to konkretno u ovoj temi može nekome pomoÄi ? odgovori u stilu ... pogledaj ovo , proveri ono , uradi ovo .... bi imali smisla da je na kraju napisano Å”to konkretno je bilo uzrok disfunkcije zakljuÄavanj
Politika ureÄivanja foruma, veÄ viÅ”e od deset godina, je da se niÅ”ta ne briÅ”e. Cilj i nekakva misija, kad se ovo pokretalo, bilo je stvoriti praktiÄnu i pretraživu bazu iskustava i znanja. Mislim da su Älanovi foruma u tome uspjeli i svakodnevno uspijevaju. 90 posto tema s nekakvim upitima ima konaÄno rjeÅ”enje, a ovih 10 posto se ponekad, pa i nakon viÅ”e godina dopuni, jer netko izgugla, pa napiÅ”e svoje iskustvo. Konkretno, u onoj temi, možda netko veÄ sutra, napiÅ”e kako je rijeÅ”io problem. Å to se tiÄe zauzimanja prostora na serveru, mislim da to nije neÅ”to oko Äega bi se Älanovi trebali zamarati. Evo, ni ja se kao nekakav obiÄan mod time ne zamaram.
Ono Ŕto se briŔe s foruma su tri stvari:
1. Spam i neko prikriveno oglaÅ”avanje. Nula tolerancije. Npr. sad je novi trend da se ekipa iz raznih osiguranja registrira na forum pa prvi post i prvo Å”to naprave jest da odu u temu "Iskustva s kaskom" ili nekom temom koja se tiÄe osiguranja, pa stave link na XY osiguranje i napiÅ”u "jao, ja sam baÅ” super zadovoljan s XY i onda link".
Valjda takvi misle da je ovo FB i da takve stvari prolaze.
2. Kad žustra rasprava eskalira u neke uvrede. To se, svi znamo, ovdje doista rijetko dogaÄa.
3. Eksplicitni "18+" sadržaji. S obzirom na to da je forum namijenjen Å”irokoj, opÄoj populaciji, pa su takve stvari, iz razumljivih razloga, na ovom forumu neprihvatljive.
Ostale stvari ne briÅ”emo, veÄ nastojimo sve skupa organizirati u smislenu cjelinu.