Nije, ali ĆĄta mi treba to. Ostavit Äu samo to da ja u kuÄi imam pasa otkad znam za sebe (da ne bi neko pomslio da sam neki mrzitelj) i da se pas uvik poĆĄtova kao ĆŸivotinja i svi su doĆŸivili neki svoj maksimum u zdravlju. Tema je kontroverzna, puno ljudi je preemotivno oko svega i svaÄega, neko moĆŸe shvatit krivo, ne da mi se objaĆĄnjavat naknadno ĆĄta sam mislio.Ć ta ti je netko srao?
Najgora Äubrad od ljudi.oni koji briĆĄu poruke na whatsappu
A i ovo je bzvz skroz..Cijeli ĆŸivot muku muÄim s geolociranjem naziva splitskih kvatrova. I sad, sluÄajno naletim na kartu. Ako Äe joĆĄ nekome biti zanimljivo, puĆĄtam to ovdje.
ZaĆĄto?A i ovo je bzvz skroz..
svi oni imitiraju one opiÄene amere. najviĆĄe me nervira ono .... mamica Äe tebi dati sve , mamica Äe oprati ..... i joĆĄ ga i ljubi , kao da je njezino dijete a ne obiÄan pas .Meni nije Äudno jer mi je bivĆĄa bila specijalac po tom pitanju. Ć tedi na sebi, a za psa sve najbolje. ****te, Äenusnica obiÄni razmaĆŸeni dodĆŸ s pol mozga, a jede nekakvo sirovo meso posebno, izaÄe 20 kuna po obroku.
I kad smo na more iĆĄli smo zakrvili i na kraju sam ju odjebao jer mora pas sa nama, kako Äe kod njenog starog biti, pa neÄe mu davati kuhane prepelice svaki dan nego Äe jadan pas jesti hranu za pse.
Tak da se ja ne Äudim ovome ĆĄto si stavio, neki ljudi se ponaĆĄaju kao da su Äenad zadnje mimoze, a ne ĆŸivotinje koje mogu jako uredno brinuti same o sebi.
A ja volim ĆŸivotinje jako, stvarno, i dok je moja pesica bila ĆŸiva, niĆĄ joj nije falilo. Ali je i dalje bila pas. ****te, sa 9 godina je proĆĄla kroz ogradu, ulovila kunu, preklala ju i donijela da vidim da je zaĆĄtitila dvoriĆĄte. I onda imaĆĄ ekipu koja psu reĆŸe nokte, ĆĄamponira ih i ne puĆĄta iz kuÄe jer je mrak vani. Ni ni Äudo u ĆĄta nam se svijet pretvorio tko ĆŸivi na njemu.
maltretiranje jadnih ĆŸivotinja . naroÄito kada u jednosobnom ĆŸivi sa vuÄjakom , bernandincem ili kakvim veÄim psom. te ĆŸivotinje tamo jednostavno nemaju svoj prostor. imao sam par pasa dok sam bio u kuÄi . kada sam se preselio u stan ... imam samo dva akvarijuma ribica ..... jer , iako je stan dvosoban , pas tamo ne moĆŸe ĆŸivjeti . jednostavno , oboje radimo po 12 i viĆĄe sati dnevno .... nema tko brinuti o njemu ....Ja sam prestao pozdravljati susjede koji drĆŸe pse po stanovima. DrĆŸim ih niĆŸom vrstom.
Valjda se neki predloĆŸak moĆŸe skinuti s interneta.Nemamo trenutno dizajn hrvatskog eura natjeÄaj je poniĆĄten.