sir.Oliver
Well-known member
iduÄe nedelje . za praznike ...
Nisam niti sumnjao da ÄeĆĄ se javitiĆœivio doĆĄljaÄe!
Citat:
ivan222:
Ja bi si jednog odmah upiknul da se poklope zvijezde i planeti.
Kak moĆĄ uopÄe razmiĆĄljati o dizelu u C2. On je premalen i preveseo da bi mu se to uÄinilo
Marijev VTS u crvenoj boji, e to je pravi C2
Ma ne bi ni ovak kad nije skuĆŸila poveÄanu potroĆĄnju na c3 :grin:draga se nebi ĆŸalila na potroĆĄnju
To je istina.TreÄe... sa vrlo malo love ide na viĆĄe konjiÄa, o Äemu benz moĆŸe samo sanjati. Sa cca 200-300âŹ
MoĆŸda nekima kojima 4. cilindar ne pali :whistling:opalio bi ovaj HDI ĆĄamarelicu i nekim ozbiljnijim VTSovima
Neznam, tu ih se da dosta viditi na cesti na Kvarneru. Nekakva Fiesta ST ili Swift sport su rijeÄi po mojoj odokativnoj procijeni.Ć ta nije i VTS rijedak?
Sad sam ih nauÄio pratiti, dobivam svakodnevne izvjeĆĄtajeMa ne bi ni ovak kad nije skuĆŸila poveÄanu potroĆĄnju na c3
Sa guĆĄtom Panda Cross 1.3jtd ili 500 sa istim motorom i 95ks... ma milina. Stvarno osobno nemam nikakvih averzija spram dizela.Zamisli Pandu, Fiata 500 sa dizelom.
Swifta mislim da nikada nisam vidio u ĆŸivotu. OpÄenito kod nas slabo vidim hot hatcheve. Ako je neĆĄto sportsko, onda je neĆĄto veliko.Nekakva Fiesta ST ili Swift sport
Sad sam ih nauÄio pratiti, dobivam svakodnevne izvjeĆĄtaje
:surprised:Sa guĆĄtom Panda Cross 1.3jtd ili 500 sa istim motorom i 95ks... ma milina.
Nemam ni ja averzije, ali ne mogu ga zamisliti u autu ispod 1500 kilaStvarno osobno nemam nikakvih averzija spram dizela.
Ozbiljna neka racunica, kad ces za njemacku?Za to treba imati love. Koliko km ima taj GTI?
Tipanda uzmes nekog boljeg za 10000, dok ga odrzavas, sredis nesto, treba preko 11-12 tisuca.
I jos ako hoces jos neke, puno kosta. Jel se kod nas moze imati jedna registracija za vise oldtimera?
I jos dodatni trosak je sagraditi garazu za sve aute
To sam ja ssbi vec racunao, ali ako ne odem u Njemacku i nadjem bijesni posao, necu nista kupiti jos 10godina.
A i u toj racunici treba dati i 20 tisuca za novi auto jer ne mozes se osloniti na hrpu starih auta
:rofl: :hmmm: :cenzura: .... true storyKod nas zivis jedino ako imas apartmane
I to jednom kad stekneĆĄ apartmane onda niĆĄta viĆĄe ne radiĆĄ oko tih apartmana. A dok ih ne srediĆĄ izdajeĆĄ sve i svaĆĄta i priÄaĆĄ (reklamiraĆĄ) kako imaĆĄ super apartmane. LOLKod nas zivis jedino ako imas apartmane