Neobavezni razgovori 💬

Cutac

Prèkaroš
Tako je.
Plus što se ne smije nikakva zaštita podnice staviti, inače se gubi garancija na prohrđavanje, koja je 12 godina. Nijedan neće strunuti u 12 godina, ali bude ga načelo. I to ne pričam o bitumenu, ne smije se ni Fluid film, Tectyl, ništa...
Taj kolega može iz firme uzeti Tectyla koliko hoće i premazati četiri nova auta C segmenta, ali jok...

diegos

Well-known member
Nije neka sreća? Kad sam ga montirao reko sam sebi budalo sta to nisam prije kupio... Kolega kupio nedavno, isto tako rekao "sta nisam prije kupio".
Imam Samsungov sa subwooferom zasebno, dobra stvar jer možeš i mob. spojiti preko bluetootha pa imaš i lijep zvuk za slušanje muzike usput.

Model je HW-B650/ZF

nero81

Well-known member
Donator foruma
Da, posebni subwoofer daje prici drugu notu. Meni nije opcija. Kazem nije neka sreca u usporedbi sa pravim zvucnicima. Ali za njih nema mjesta.

diegos

Well-known member
Aha, onda probaj poslušat u trgovini par modela, ja nisam ni razmatrao one bez subwoofera. Ali neka razlika u odnosu na samo tv zvučnike sigurno mora biti, pogotovo kad pogledaš cijenu nekih modela...

visaluteju

Well-known member
Ja sam dugo ganjao neki soundbar a nisu mi se davale bas ogromne pare, nekada sam i kupio neku jeftiniji (bez subwoofera) jer mi je tv bio na zidu i nije bilo to to, tj nista posebno...
U medjuvremenu spustim tv na onu nisku komodu na drugi zid i naletim na akciji za smijesne pare na B77BT od Microlab, za njih mi je kolega rekao da imaju solidnu opremu za sitne pare, i mogu vam reci da sam jako zadovoljan, imaju fin zvuk i bluetooth. Za TV-a i malo muzikice po kući ekstra, od mene preporuka.

http://microlab.com/en/catalog/stereosystem/mains-connection/bluetooth/h-16/
P.S. na stranici su im slike zvucnika bez mrežice, ne znam zašto, inače preko je crna mrežica i ljepi su u živo i ako ova smedja na prvu malo odbojna

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Gledao sam i ja to prije nove… al mi na paše baš oblik soundbarova i na papiru mi djeluju slabiji od klasičnih aktivnih zvučnika za istu lovu.
Na kraju uzeo Edifier 1308DB za 130€… imaju izlaz sa Sub, al za sad sam bez njega… BT radi odlično, zvuk super, za sad zadovoljan

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Opala. Svaka čast... neznam koliko fanova F1 ima na forumu, mislim da nismo nikad otvarali konkretnu temu.

Odličan putopis... čitam i negdje na pola si mislim, ja bi još skočio do Argentine i evo ga. Nebi mjenjao itinerar za centimetar.
Onaj s brojem 18. :LOL:

Vidim da ga cijeniš koliko i Newey.

Posljednje uređivanje:

Spawn

Well-known member
Kolega ima novi auto, servisni intervali su 30k km za zamjenu ulja.

Ako bi kolega mijenjao svakih 15, ali na način da mu ovlašteni mijenja "nakon 30" kako bi zadržao garanciju, a 15 nakon toga on zamijeni doma, postoji li način da ovlašteni vidi da je nešto dirano?
Zar ne možeš zatražiti zamjenu ulja svakih 15 u ovlaštenom?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Naravno da se može, na njihovo veselje. Ali nema smisla plaćati tako bazični postupak 2-3-4x više nego što vrijedi.

Na vrh