Za kaj?ni moj sledeći niti u kom slučaju neće biti Citroen / Peugeot .... možda Opel , ali samo možda . bumo videli kaj budu zrichtali sad kak je u PSA .....
Ovo niti jedan proizvodac nece ispostoavat.potrošnja iznad 6 litara a obećavali su oko 5 -5.5
Lizalo je u startu dizajniran kao model za flotno vozilo (taxi, rent-a-car, državne službe (policija?), itd.) Mislim da je tu best buy u omjeru uloženo-dobiveno. To što netko ima očekivanja da će, komparativno gledano prema C4, za "šaku eura" dobiti puno, taj ze zaebo.govorim o C - elysée
Po meni možeš... ali pitaj možda u ppÈlanak 247.
(1) Motorna i priključna vozila registrirana u stranoj zemlji mogu sudjelovati u prometu na teritoriju Republike Hrvatske samo ako imaju važeću prometnu dozvolu i registarske pločice što ih je izdalo nadležno tijelo zemlje u kojoj je vozilo registrirano i međunarodnu oznaku zemlje registracije ili registarsku pločicu izdanu od nadležnog tijela strane zemlje na kojoj su oznake i broj utvrđeni propisima Europske unije.
(2) Strano priključno vozilo koje nije registrirano mora na stražnjoj strani imati registarsku pločicu s ponovljenim registarskim brojem vučnog vozila.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom koje nije registrirano u skladu s odredbama ovoga članka.
(4) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač vozila registriranog u stranoj zemlji, ako nema važeću prometnu dozvolu, registarske pločice ili međunarodnu oznaku zemlje registracije, ili ako vuče strano neregistrirano priključno vozilo koje nije označeno s ponovljenim brojem vučnog vozila.