Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

brezC4

New member
ljetni setup i promjena vremena

taman sam se ponadao da se konačno vrijeme ustalilo na sunčano i suho pa stavio ljetni setup guma, a kad ono kažu da će sredinom tjedna snijeg opet pasti.
ma nabijem ja i borivoja čapku i sibirsku anticiklonu u miksu sa dženovskom ciklonom :)

Dalibor

Dado Tornado
Re: ljetni setup i promjena vremena

taman sam se ponadao da se konačno vrijeme ustalilo na sunčano i suho pa stavio ljetni setup guma, a kad ono kažu da će sredinom tjedna snijeg opet pasti.
pogledo sam na mobitel za ZG distrikt. nema snijega, ali će noć/jutro biti lagani minus, dan topao.

brezC4

New member
Re: Neobavezni razgovori

pogledo sam na mobitel za ZG distrikt. nema snijega, ali će noć/jutro biti lagani minus, dan topao.
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14240

pogledaj četvrtak. moguće da neće biti ništa strašno, ali nikad ne znaš...

Kod nas zimske obavezne do 1.4. bez obzira na vremenske uslove.

bolje i kad je tako striktno naznačeno (doduše 4. mjesec je malčice pretjerivanje) nego kao što je kod nas: "...obvezna zimska oprema ako je na cesti snijeg i poledica..." "...pod zimska oprema podrazumijeva se 4 zimske ili 4 ljetne sa minimalno 4mm dubina ripni i spremni lanci..."

a u sloveniji kažu da su do 15.4. zimski uvjeti na cestama. ah, ti slovenci :)

Marko

Well-known member

Počeo novi radni tjedan, probudio se optimistično raspoložen... Ali onda vidim - rastu cijene osnovnih živežnih namirnica, raste gorivo, raste cijena pitkoj vodi, uskraćuje se financiranje obrazovanja mladih / djece naše. Ali jedino kaj mi nije jasno to kaj u hrvata nikako da PORASTE nezadovoljstvo da barem netko nekaj zucne o ovim nebulozama koje se dešavaju. Je fakat svima tak dobro da su tak nonšalantni i da im je svejedno...

deda

New member

Već se preko dvadeset godina narod psihološki utupljuje i vodi ka tome da se ponaša kako se ponaša.To je rezultat upravo stanja koje i je.Taktika je odavno razrađena još u davnoj povjesti i uvjek sigurno daje rezultate,kako možeš manipuiirati masama da ti daju podršku,a danas je tehnologija medija toliko napredovala da možeš raditi kaj hoćeš.Usto naravno zapriječiti i srozati intelektualnu razinu na nivo privitimizma,jer najlakše je upravljati primitivizmom,prema tome što gluplji i ograničeniji narod to bolje.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh