ne žuri narod, već političari.A narod zuri u evropu!
Citroeni su fine njuškice.Koliko vidim prestali kvarovi na kantijama, zatoplilo i one rade bez greške. Ljetni auti velim vam ja.
istina druze fine njuske koje ponekad trebas upoznat sa pajserom......Citroeni su fine njuškice.
Opel još može proći, al da je WV odmah bi letio van (hi,hi,hi..).Mislim neidem ako ne smetam a ak smetam izbacite me i ok.
A zakaj bi i išel ?? Znaš onu: ko jednom sjedne u citroen,vraća mu se kad tadNejdem još nikam od vas.
Èestitke na Opelu i nećemo te izbacivati nipošto!Ja se rješio danas moje xantije, stigla opel astra, 1.7 td, 1997 godina.
nije udobna kao xantia ali je dizel.
Nejdem još nikam od vas, mortebit možda još mogu kome kakav savjet o xantiji dati jer naučio sam i o njima ponešto u proteklih godinu dana.
Mislim neidem ako ne smetam a ak smetam izbacite me i ok.
Ključ za ključ sam mjenjao, niko neda novce.A zakaj bi i išel ?? Znaš onu: ko jednom sjedne u citroen,vraća mu se kad tad
Žal mi je kaj si imal problema s xanom i kaj si je moral prodat,al kaj se more :hm:
Već sam ti rekel da je očito prije tebe nisu održavali kak treba,pa se sve slomilo na tebi..
Za kolko je otišla ? Ak ni tajna..i kolko te izišel oplo ?
Ps
I puno sreće s astrom i da te služi kak treba