Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

boban1982

New member
Re: Neobavezni razgovori

Ni kod nas nije nista bolje,ne znam cemu sve vodi ali da nam se crno pise je sigurno!Bice kao u Grckoj,mozda i gore!A narod zuri u evropu!

zujo

New member

Bez alkotesta neće moći pokrenuti auto

U Francuskoj je usvojen ranije najavljivan zakon prema kojem vozači svih motornih vozila moraju uz sebe imati alkotest, a novi automobili morat će imati ugrađene uređaje koji će blokirati paljenje ukoliko je vozač pod utjecajem alkohola.

Kao što je francuski predsjednik Nicolas Sarkozy najavio krajem prošle godine, Francuska je usvojila zakon prema kojem će svi vozači, pa i oni na motorima, morati imati uređaj za alkotest uz sebe.

U Francuskoj je dozvoljena zakonska granica 0,5 promila alkohola u krvi, a Francuzi novim zakonom planiraju smanjiti broj nesreća koje su uzrokovali pijani vozači.

Zakon će na snagu stupiti 1. srpnja 2012. godine, a odnosit će se i na strane vozače na francuskim cestama. Kazna za one koji se ne budu pridržavali zakona iznosi 11 eura.

Jednako tako odlučeno je i da će svi novi automobili do 2015. godine trebati imati ugrađene uređaje za alkotestiranje koji će blokirati paljenje automobila ukoliko je vozač pod utjecajem alkohola.

http://www.net.hr/auti/page/2012/03/06/0768006.html

Ako ovo uvedu kod nas, ceste će biti puste. :grin:

deda

New member

I kaj onda,sve više je raznoraznih drogeraša koji skoro uopeće ne cugaju,a kaj znjima?Alkohol ionak više nije fora,za ovu današnju mladeš to je samo sredstvo da raznorazne tabletice lakše skliznu niz grlo.

darekb

New member

Prošli tjedan iz za*ebancije narućio zadnju desnu lampu(Xantia II) preko e-baya. Moja je malo načeta, pa rekoh ajmo uzet drugu.
Uglavnom, danas došla iz Izraela za 129 kn ukupno(2/3 cijene je poštarina).
Još sam dobio ljubazno pismo od prodavača i mirisni borić za auto!:grin:
Eto kak se posal dela!;)

zoran37

New member

Ja se rješio danas moje xantije, stigla opel astra, 1.7 td, 1997 godina.
nije udobna kao xantia ali je dizel.
Nejdem još nikam od vas, mortebit možda još mogu kome kakav savjet o xantiji dati jer naučio sam i o njima ponešto u proteklih godinu dana.
Mislim neidem ako ne smetam a ak smetam izbacite me i ok.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Nejdem još nikam od vas.
A zakaj bi i išel ?? Znaš onu: ko jednom sjedne u citroen,vraća mu se kad tad :D

Žal mi je kaj si imal problema s xanom i kaj si je moral prodat,al kaj se more :hm:
Već sam ti rekel da je očito prije tebe nisu održavali kak treba,pa se sve slomilo na tebi..

Za kolko je otišla ? Ak ni tajna..i kolko te izišel oplo ?

Ps

I puno sreće s astrom i da te služi kak treba :cool:

Zmix

New member

Ja se rješio danas moje xantije, stigla opel astra, 1.7 td, 1997 godina.
nije udobna kao xantia ali je dizel.
Nejdem još nikam od vas, mortebit možda još mogu kome kakav savjet o xantiji dati jer naučio sam i o njima ponešto u proteklih godinu dana.
Mislim neidem ako ne smetam a ak smetam izbacite me i ok.
Èestitke na Opelu i nećemo te izbacivati nipošto!
Ti si naš i to je to. :cool:

zoran37

New member

A zakaj bi i išel ?? Znaš onu: ko jednom sjedne u citroen,vraća mu se kad tad :D

Žal mi je kaj si imal problema s xanom i kaj si je moral prodat,al kaj se more :hm:
Već sam ti rekel da je očito prije tebe nisu održavali kak treba,pa se sve slomilo na tebi..

Za kolko je otišla ? Ak ni tajna..i kolko te izišel oplo ?

Ps

I puno sreće s astrom i da te služi kak treba :cool:
Ključ za ključ sam mjenjao, niko neda novce.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh