Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Mina

New member
Re: Neobavezni razgovori

hvala obojici, provericu to, mada juce kad smo iskljucili motor ler gasa nista se nije promenilo tako da je moguce da je on crkao, provericu da li radi, ako radi onda cu da proverim ovo drugo.

u svakom lsucaju puno vam hvala :palacgore:

Hrvoje Marin

Active member

hvala obojici, provericu to, mada juce kad smo iskljucili motor ler gasa nista se nije promenilo tako da je moguce da je on crkao, provericu da li radi, ako radi onda cu da proverim ovo drugo.

u svakom lsucaju puno vam hvala :palacgore:
sve navedeno ide po motorić od lera, nije skup previše, ima nekoliko zamjenskih, a i zamjena nije komplicirana.

deda

New member

Ma niš,mene samo splašila da sam odjuril doma ko Shumaher, u Amiju,a sad kad sam ga spremil u garažu niš ne pada.Samo sam moral zlijat pivu u sebe ko slon.Sad mi se samo rigšlaga, stalno.

Mina

New member

ROFLROFLROFLROFL

au mirda kakva anti reklama za forum ROFL

Zmix, ja umesto u grad da odem ja idem da radim, da manje radim bio bi pljusak ROFLROFLROFL

Mina

New member

da, da zbog padanja...
:euforija:

ja se malo salim, nemojte mi zameriti... mnogo mi bila slatka izjava mirdina, sta pada u ZG, mislim, jeste da se ja ne snalazim bas najbolje sa nekim izrazima koje procitam ovde, ali "ki*a" iz doticne izjave kod nas ima drugacije znacenje :D
evo postidela sam se :oops::cool:

Marko

Well-known member

Mina, moja draga u državama regije riječ "kita" ima uvijek isto značenje... Kita jabukina, kita borova, kita čovjekova... khm hehehehe

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh