Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Mina

New member
Re: Neobavezni razgovori

Mina, moja draga u državama regije riječ "kita" ima uvijek isto značenje... Kita jabukina, kita borova, kita čovjekova... khm hehehehe
pa to ja mogu da predpostavim ali ne mogu da budem sigurna 100%, pa da pametujem . u glavnom zvucalo je simpaticno da se nasalim na tu temu :)
samo mala igra asocijacija, to sto su moje asocijacije bezobrazne to je opet moj problem :D

e vidite sto sam se ponovila.. jedinstvena je :)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Minice,pa nemaš se zašto sramit ;)..zato i jesam napisao tako da se možemo zezat :D

torba je :wub:..a nije bilo s xantiom ?? :D

Mina

New member

onda smo se sve razumeli :D

nije bila, ali mislim da ovako ima vise shmeka... ja gajim veliki respect prema automobilima tog doba i apsolutno sam bila odusevljena :wub:

deda

New member

Eto, to je moja ženska (mislim takva),a ne da uvjek svaku moram školovat i kad završi maturu,ode u bijeli svijet.

Mina

New member

:oops:

eeeee kad smo vec kod lica, ja iz nekog razloga ne mogu da otvorim album da postavim neke slike...
ima li neko ideju zasto mi je to zabranjeno?

Mina

New member

evo ovako mi pise:

Mina, ne možete pristupiti ovoj stranici iz nekoliko različitih razloga:

Vašem korisničkom računu nije dozvoljen pristup ovoj sekciji.
Tražena akcija u ovom forumu nije dopuštena/je zaključana.
Ukoliko pokušavate poslati post, administrator je možda suspendirao Vaš korisnički račun, ili ga još niste aktivirali E-mailom. Zato provjerite Inbox adrese koju ste naveli pri registraciji.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Minica draga,mislim da to nevidiš jer još nemaš dovoljan broj postova :cool:

Kao i još nekim temama :whistling:

Mina

New member

ja sam kao citala pravilnik i nisam videla da to pise negde, ali nema veze, bitno je da znam zasto je to... svi imaju neka svoja pravila.
na nekim forumima moras prvih par dana da cekas da ti admin uopste odobri post bilo gde. pa ako ne obiavis nista u prva 4 dana brisu te...i tako...

ma nebitno, sve je ok, bitno da znam...

hvala mirda :)

Mina

New member

bas je lepo, svuda sam bila samo na citroenovom skupu nisam i jako mi je zao.
morace to da se menja.

mogu da zamislim, ja medju gomilom citroena, pa skakala bih od srece... :euforija:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh