Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Dalibor

Dado Tornado
Re: Neobavezni razgovori

dosta mi je važno da bude .hr, na carnetovim stranama na sto mjesta piše besplatno besplatno, a kada sam otišao na jedan hrvatski hostig piše za .hr preko 600kn za godinu dana, dok su ostale domene do 100 kn :rolleyes:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Besplatna domena (..hr) se dobije ako imaš firmu tog imena... znači imaš firmu BlaBla d.o.o. i dobiješ blabla.hr đabe. Ostalo se plaća. Ove .com i slične se daju jeftinije nabavit.

Evo neki dan sam prekinuo projekt stranice sličnog tipa kao oglasnik... Stavi si sve na papir. Ali SVE.

Oglasnike je bezveze radit na generičkim stranicama... mora tu biti vlastiti kod i dizajn da bi to ličilo na nešto i donekle funkcioniralo. Trebaš i pravog znalca (ili čak više njih) da to napravi... mnogi se reklamiraju ali rijetko stvarno znaju.
I naravno kad se to i napravi.. treba konstatno pratit potrebe i razvoj stranice, ubacivat nove verzije... uglavnom sve se svodi na puno $$$ (ako nisi sam vješt programer, i dizajner, i ekonomist...)

Ako imaš neko detaljnije pitanje, možda biš mogao dobit i detaljniji odgovor...

..................
a što se tiče Švicarca... mogo je ostat u autu i danas bi pričali kako je idiot išao prelazit autocestu - a on laganini bio na putu za Švicu. Ali je neočekivano sam sebi zabio autogol... i sad će bit :cenzura::cenzura::cenzura:avanja sa birokracijom.
Tužno je samo da je obično borba s birokracijom veća kazna od same presude... (možda pola godine uvjetno... ipak će bit iz ugledne familije)

ghorvat

Well-known member
Donator foruma

Idući mjesec idem autom na petodnevni poslovni put u BG. S obzirom na to da u susjednoj državi nisam bio još od raspada Juge i studentskih dana, zanima me iz prve ruke, od naših susjeda forumlija, nekoliko stvari koje su mi sad pale napamet.

Prvo prijevoz gradom, jer auto namjeravam ostaviti u garaži hotela. Kolike su cijene taxija i koje taxi prijevoznike izbjegavati.

Primaju li se u mjenjačnicama kune ili da eure pripremim? ;)

Ako mi ostane slobodnog vremena, što preporučujete otići pogledati, gdje prošetati i svratiti i gdje preporučujete otići nešto pojesti i popiti. :)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Odvratno u svakom slučaju.

Mislim cijenim volju i trud... ali rezultat je katastrofa. Rađe da je to preusmjerio da auto bude u picikato tvorničkom stanju. PUno bi ljepši svijet bio.

Nono

Èlan

Odvratno u svakom slučaju.

Mislim cijenim volju i trud... ali rezultat je katastrofa. Rađe da je to preusmjerio da auto bude u picikato tvorničkom stanju. PUno bi ljepši svijet bio.
Tako je. Kad netko obnovi stari auto da izgleda kao da je danas izašao iz tvornice, a ne prije par decenija, onda je to pothvat za divljenje. Ovo je jadno jer predstavlja nepoštivanje nečijeg rada. Da nije stavio onu polovicu Citroenovog znaka, još bi mu se moglo oprostiti.

balki

Active member

Zamisli koliko je vlasnik uložio truda i radnih sati da "ono" napravi- i taj dio se mora cijeniti. A sad što je to ljepo samo njemu jbatga:grin: U svakom slučaju ako je htio postić pažnju- sigurno je postigao...

deda

New member

Bitno u svemu tome je da se njemu sviđa,on radio,on trošio lovu i vjerojatno uživa u tome i kaj ga briga ko kaj misli.Kakve veze ima na kojoj bazi je sve napravljeno,ionako bi vjerojatno taj XM cjeli završio u smeću.Sigurno da je mogao tog XMa prodati,prodao bi ga,a ne da se mući sa tak nećim i na koncu nije ni sigiuran jer će ga uspjet složit i kasnije atestirat.

hombre

New member

Deda bas sam to mislio napisat. Ak je bio za smece to mi je sasvim ok, napravio je nesto sto se njemu svidja, po svom gustu.
Mislim da ljubitelji bmwa ili quatro audia, opcenito zadnji pogon ili sva 4, imaju bolje temelje za napravit nesto ovakvo, jer je ovo vozilo za gustanje i zezanje, a po meni je bolja zabava sa zadnjim pogonom neg prednjim :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh