Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ZlatkoC4

Well-known member
Re: Citroen Fest - Novi Sad

pa stvarno što čovjek više da napravi a da valja:confused:

organiziraš se skupiš ljude na susrete, neka se odljepe od fotelja i tipkovnica i žive punim plučima ?

Odlaziš na sve moguče susrete ljubitelja Citroena? je se ti samo vozaš ili i radiš nešto?

Ne dođeš na susrete? nemaš pojma što propuštaš?

Podržiš druge u organizaciji susreta? na kraju javalja se jedan te isti za te susrete?

U međuvremenu neki pokušavaju skupiti ljude za susret? ali ništa od toga?
Osim priče mogli bih tu mogli bih tam? a zatim jel može onaj dan, ja nemogu tad itd?????

I što zaključiti iz svega ovoga?
Osim! da se još nije rodio, onaj koji bi svima udovoljio:grin:

I sad ti budi pametan.:confused:

ZlatkoC4

Well-known member
Re: Citroen Fest - Novi Sad

To, lutko!
još dok lutka napuni baterije evo mene u novome sadu:grin:

Evo sad je i zvanično vidimo se ljudi u Novom Sadu 30.05 na Citroen festu.:grin:
Nagovorio sam i ženu da ide i rekla je samo ako ide usput i u čelarevo:eek::D

ZlatkoC4

Well-known member
Danas čitam malo po netu i naletim na sljedeče ne mogu vjerovati da ima takvih bisera.
gos: postavlja pitanje servisu?
PITANJE:

Poštovani! Prije par dana na mom Citroenu C3 se pored volana pojavio natpis SERVICE ili SERVISE. Nakon toga, automobil mi je u brzini i pod ručnom, na ravnom parkingu, završio u moru. Je li taj natpis upozoravao na neku opasnost koju ja nisam razumjela? Molim vas pomozite.:doh::doh:

vborovic

C5 modifikator
Aje da je neki kineski, ali Volvo, koji se svim silama pokušava prikazati kao proizvođač koji pazi na ostale sudionike u prometu sa tim raznim aktivnim čudesima ... veći je problem što bude sva ta oprema od loših vozača napravila još gore ... a oni dobri se potencijalo budu ulijenili, i onda dok se dogodi nesreća, tko je kriv ... auto?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh