Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

deda

New member
Ne vjerujem ja ni ABSu,ni airbagu,nego samo sebi.Kad to više nebum mogel,kad me vlovi onaj Švabo,zbogom vožnja i auti.

ZlatkoC4

Well-known member
Ne vjerujem ja ni ABSu,ni airbagu,nego samo sebi.Kad to više nebum mogel,kad me vlovi onaj Švabo,zbogom vožnja i auti
za:cenzura::cenzura::cenzura: taj švabo:grin: nego Deda što ti radiš u nedelju 31.05, da se zaletiš do KC da ih organiziram za susret:grin:
možda i krkya dovučem na susret, pa makar ga došlepal:D

Dosadni ste
Tko ti je kriv što ne dolaziš na susrete i druženja sa ljudima:grin:

ZlatkoC4

Well-known member
Evo danas se našao u Zagrebu sa našim forumašem, Ante66 c3 picao. malo si popričali o avtima i tako bilo ok.

Slabo mi se vi nekaj Zagrepčani družite a imal vas ka pljeve:D
Popodne valja za Vinkovce :grin:

kerber

New member
Pozdrav društvo,
nisam Vas čitao neko vrijeme, ali vidim da ste i dalje jako aktivni, plac gore :)

Sada pokušavam malo poloviti stvari da vidim o čemu ste raspravljali :)

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Paz'te baju!
HDZ-ov načelnik općine koja nema ni 3000 stanovnika nabavlja auto vrijedan više od pola milijuna kuna

evo što sve auto mora imati:

Vrsta: diesel
Snaga motora (kW): min. 140, max. 150
Pogon: prednji + zadnji (4x4)
Radni obujam (cm3): min. 2100, max. 2300
Mjenjač: automatski
Najveća brzina (km/h): min. 185, max. 195
Ubrzanje 0-100 km/h (s): min. 9,8, max. 10,5
Dužina (mm) : min. 4650
Širina (mm): min. 1850
Visina (mm): min. 1650
Obujam prtljažnika (dm3): min: 580
Obujam spremnika za gorivo (L): min. 60
Naplatci: min. 19½ aluminijski :D :D

Plati, rajo! :cool:

deda

New member
Dajte se ne za:cenzura::cenzura::cenzura:avajte,bilo bi me sram voziti Citroen da ih takvi likovi voze.Nek samo kupuju "das auto"..Kad se samo sjetim da su nekad ovi blentonje iz CH dali zastupstvo onom selji iz Vukovara,riga mi se,sva sreća pa je propao.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Ne mogu nikako shvatiti koja to duševna ili fizička sila mora nekog udariti u glavu da se ovako rastane od realnosti države u kojoj živi. Pola mil. kn za auto i to od novaca gradjana u ovakvoj situaciji u ovoj drzavi i to jos u nekoj bezveznoj opcini u pitjki materinoj! Ej, to kakva drskost da još bira i alu felgice.
Takvi likovi ne zaslužuju ni karambolirani bicikl.

kerber

New member
Nažalost to nam je realnost, i kako stvari stoje još dugo možemo očekivati isti modus "vladanja", jer mi se čini da su hrvatski birači jako slabog pamćenja, a s drge strane kada izađu na glasanje uglavnom ne glasaju za nekoga već protiv nekoga. Ista situacija će se dogoditi i na sljedećim parlametarnim izborima. A onda opet ispočetka, rajo plati. Prema dosadašnjim pokazateljima kruha je sve manje, pa se malo pojačavaju igre da raja zaboravi da nema kruha. A sa druge strana oni malobrojni koji su prestali zaboravljati spakiraše kofere i arivederči političke elite i trula vlasti........:whistling:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh