Franzg
New member
čisto da se nadovežem, slažem se sa tvrdnjama da se u Dubrovniku može sasvim normalno proć, svake godine idem u dubrovnik i uvijek imaju popuste za domace turiste, colu nigdje nisam platio preko 20kn, a u restoranu Dubravka smo cura i ja jeli za 120kn (sa popustom za domaće) i to oboje špagte s plodovima mora tako da vam te fore i jaukanje da je Dubrovnik nemoguce vidit padaju u vodu. Tko neće i neda mu se putovati, uvijek nađe izliku. A onaj kome je pojam odlaska i razgledavanja grada odlazak na kavu u najskuplji kafic i onda jamranje da su cijene previsoke- taj je onda rađe mogo poštedit sve i ostat doma!
slažem se potpuno!A u krajnjoj liniji taj grad treba vidjeti, nije nužno baš u njemu jesti i piti, ako ne želiš.
Putem možeš stati u Stonu i jesti tamo. I usput obići stonske zidine, a tko ima vremena pitati u Malom Stonu za puteljak na Podzvizd.
Puno puta sam bio u Dubrovniku i poslom i na izletu i svaki put odlazio oduševljen kao prvi put.
Šteta se toga odreći radi sto kuna skupljeg jela.
upravo to, ko u startu si zacrta joj tam je skupo nece se ni potrudit doc i vidjet. Svake godine idem u Monaco na auto show, odsjednem u nici po cijenama koje su smješne, jeftinije nego da u Zg tražim smještaj, i također evo prosle godine jeo u Brasserie de Monaco za 20eura hrana i sokI u Monacu je sve skuuupoooo. A opet, ručao sam prije dva mjeseca gotovo u centru grada za manje od 20€ po osobi. A mogao sam reći da je ručak 300€, da neću ići tamo i da će s takvim cijenama sigurno propasti, jer nisu ljudi blesavi. A taj grad vrijedi vidjet