samo bmw je kroz povijest ima već goleme vertikalne bubrege,
evo jedan primjerak od prije 70 godina
![]()
Na ovakvu liniju svakako pašu
samo bmw je kroz povijest ima već goleme vertikalne bubrege,
evo jedan primjerak od prije 70 godina
![]()
Meni je to najbolji dio. E9X bez iDrivea je vrhunac kokpita u autima. Meni.unutra je već star..Prestar..
Jedan od najgadnijih prizora na cestama općenito, bio i ostao. Mislim da bi se radije u Multipli vozio nego u tome, pogotovo po svom otoku di me svi znajuBangleove 5-ice (E60)
Evo ti lajk.Mercedes mi je vani top, unutra je replika čobanskog disko kluba u kojem trešte cajke i fali samo sisata pevaljka.
Ne znam jedino kakav je profil kupaca E-klase, ali C se definitivno srozala na taj rang. Barem ovo što ja vidim i znam.Mislim da se direktori više u tome ne voze, a da smo na tragu ovoga o čemu pričamo. Sad je to za vlasnike kafića.![]()
Mislim da tu vrstu kiča obožava saudi ekipa.Je*ite me, al ja ne vidim direktora jake korporacije u odijelu kako sjedi u autu sa roza LED rasvjetom i trakicama oko infotainmenta, mjenjača, volana, po vratima, podu i ne znam gdje je već nisu nasrali. Ne kužim..Ili ono direktora koji sjedi iza i čeka veleposlanika da zajedno obiđu nekakvo gradilište ili postrojenje..I sad se oni iza voze a ono disko arena.
drž se alfe i citroena! ovo sam na svojem sinoć screenshootao. upalila se lampica motora.Te kratke guzice su diplomirali, z3, z4, 6, compacti, 1 coupe, meni su super
Mašala!drž se alfe i citroena! ovo sam na svojem sinoć screenshootao. upalila se lampica motora.
nisam dignuo haubu, smrdilo je iz nje kao da će motor svaki tren eksplodirat.
obrisao sam greške i danas se vozio bez ikakvih lampica.
Pogledajte privitak 2005
Misliš na sve ove ćumurane koje se grade i šire? Ili djecu u Kongu koja robijaju radi baterija? Koja je strategija za zamjeniti državne namete iz cijene fosilnih goriva?energetska strategija u cijelom svijetu ide im u prilog