Komšija . Pokazo bih ti ja svoj Pug 308. Brzo bi promijenio mišljenje.
Ax boy vidio to, bez brige . Rođeni snajperist sam. Došo mi je Gudelj na Peugeot nišan . Dobit će svoje...Čekaj samo da ti Ax boy vidi to....
Neki SMEGovi, neovisno o verziji softwera, doista nemaju ugrađenu navigaciju i to je namjeran hardwerski "nedostatak" kojim je proizvođač nudio naoko isti, a zapravo različit uređaj u različitim paketima opreme, odn. navigaciju uz nadoplatu...Zna li netko ima li PuG 308 2014 ugrađen ali sw onemogućen GPS ili baš hardwareski nema GPS? Uređaj SMEG5.4.B.R8
Nisam baš toliko na to ciljao, koliko na panegirike elektrizaciji. Ona možda ima smisla u nekom mini autiću za grad, ali u bijesnoj pili od 300.000€ baš i ne. Hoću reći, meni, jel kad bi ima šoldi, puno manje bitno da mi stigne za 0,8 sekundi do stotke. Pola gušta takvog auta je zvuk motora, a ne u tišini i ekonomičnosti da jurim pistom 320kmh.Jedine recenzije u kojima koliko toliko možeš pronaći istinite dojmove su one rabljenih auta, što starijih to bolje.
U neku ruku i sličan koncept.A nastavi li se i naša marka dizajnerski razvijati u smjeru kojim je započela u zadnjih par godina, ovako nekako mogu zamisliti C4 VI ili C3 AC za nekih 20-ak godina. Samo naravno uvijek na istoj platformi