... a kako je sa starim "talijanima", moći ćemo vidjeti u zagrebačkom tehničkom muzeju 13.5. - 12.6.2022:Re: Nisu citroeni, ali su zanimljivi
Ovi noviji talijani nisu mi nikad bili atraktivni. Jesu objektivno, ali meni baš i ne.
A, ići će se do Zagreba...... a kako je sa starim "talijanima", moći ćemo vidjeti u zagrebačkom tehničkom muzeju 13.5. - 12.6.2022:
https://tmnt.hr/izlozba?id=8306
Ma to samo malo na karteru pušta ništa strasnoVidiš da je sva uvenula od ulja i antifriza, parkirao je 159 na ovo što je preostalo da i to dokrajči.
Alfu (kao i svaki auto) treba održavati pa neće curiti…400 KS na skupu...
Uglavnom je crna unutrašnjost. Ova kombinacija crvene kože i bež boje je rijetkost…Meni Brera izgleda predebelo i nezgrapno. A interijer izgleda ko Rumenko sladoled. Dolje bež štapić, a gore rumeni sladoled.
Baš ono što i ja mislim.Meni Brera izgleda predebelo i nezgrapno. A interijer izgleda ko Rumenko sladoled. Dolje bež štapić, a gore rumeni sladoled.
Top. Ja sam davnih dana Brerom došao do finala i pobijedio u NFS-u dva puta. Drugi auti me nikad nisu zanimali.Alfu (kao i svaki auto) treba održavati pa neće curiti…
Meni je ova Brera vrh!
Pih, ja pomislio da si stvarno nešto vozio!u NFS-u
S 15 godina Brera u NFS-U na multiplayeru stvarnija je od ičega.Pih, ja pomislio da si stvarno nešto vozio!