Tanaja
"Max. utegnut za vozit"
Ciak I Tokić uredno izmjere prije prodaje i dobiješ isprintani slip s izmjerenim vrijednostima.To bi odmah eliminiralo kupnju preko weba,
Ciak I Tokić uredno izmjere prije prodaje i dobiješ isprintani slip s izmjerenim vrijednostima.To bi odmah eliminiralo kupnju preko weba,
Ja jos majne ali gledam sad da kupim akumulator i tu se spominje msm 3 neke vrste start-stop sistema akumulatora. Nije ist start-stop kod pikasa i bmw-a..Nisam ni znao da postoji više generacija kod start-stop sistema.
Koliko sam načitan,a možda i grešim, mogu da se razlikuju samo po amperaži i udarnoj snazi.Eventualno da li je tip EFB ili AGM akumulatora za start stop.Ja jos majne ali gledam sad da kupim akumulator i tu se spominje msm 3 neke vrste start-stop sistema akumulatora. Nije ist start-stop kod pikasa i bmw-a..
OK, na taj tip EFB I AGM sam i mislio, koji tip je kod pikasa?Koliko sam načitan,a možda i grešim, mogu da se razlikuju samo po amperaži i udarnoj snazi.Eventualno da li je tip EFB ili AGM akumulatora za start stop.
Odakle uopšte ideja da se za BMW proizvode različiti akumulatori u odnosu na druga vozila?
Vrlo vjerojatno efbOK, na taj tip EFB I AGM sam i mislio, koji tip je kod pikasa?
Trebalo bi pisati na njemu.OK, na taj tip EFB I AGM sam i mislio, koji tip je kod pikasa?
Čitaš li ti šta se piše?Koji je akumulator u prvoj ugradnji?