Sad još samo da utvrdim kojim putem mi je bliže... Kompom na BAč pa dalje, ili okolo preko Iloka. Pa na proljeće put pod noge tj. pod gumeMoj jako dobar drugar drži prodavnicu auto delova u BP i mogu ti reći da je skroz OK, ja se kod njega snabdevam.
Èak mu je redovna mušterija i jedan moj drugar iz Virovitice (zna Matija o kome se radi... ) i samo kod njega kupuje ulje, filtere i ostalo.
Blagodarim na informaciji.Prvo ne pašu rupe,a dalje ne moraš ni gledat.
zmixone zar nisu na saxu tri sarafa (kao i na ax) a na renou cetiri?Blagodarim na informaciji.
Nisu tri, četiri su.zmixone zar nisu na saxu tri sarafa (kao i na ax) a na renou cetiri?
A zašto to? :wtf:I nemoj da ti padne na pamet te nove dvije staviš napred,obavezno otraga,a napred metni ove kaj su bile na zadnjim kotačima.
Zato jer tak mora bit..A zašto to?
Nemoj kemijat s gumama puno..drž se onog kaj ti je na autu..Dakle, sretne dimenzije 195/55/15, koje su skuplje od ostalih anti 55 dimenzija, pa sad svatko nešto trubi , stavi 185/60/15 ili nešto drugo takvo.
Da li se to smije i jeli to uopće pametno? Kako se takva guma ponaša u zavoju?
Što kupiti pametno , a jeftino za normalne pare?
Na kolko se pumpaju gume,ti piše na štoku od vrata..Na koliko uopće pumpati takve gume? 2,2 ; 2,3 ; 5,8 WTF?
K vrapcu, na štoku od vrata. Viš kako ljudi svašta znaju!!Zato jer tak mora bit..
Nemoj kemijat s gumama puno..drž se onog kaj ti je na autu..
Jeftino i normalno ?? kod nas teško..odi u SLo
Na kolko se pumpaju gume,ti piše na štoku od vrata..
Možeš još pogledat na vratima od špajze,al najprije buš našel na štoku od auta ROFLK vrapcu, na štoku od vrata. Viš kako ljudi svašta znaju!!
Pogledal sam na vratima od kupaone, tamo ne piše, dakle negdje na autu bit će:grin: