ja koliko vidim piše 50% možda su se zeznuli treba to iskoristit..idem baš provjeriti pa javimAko netko hoće gume na rate za solidnu cijenu:
eKupi + kod (10%popusta): 10ZAVAS
Navodno vrijedi još samo danas.
to nisam vidio50% na montažu
Da, oni mlađi od pet godina nemaju 320 hiljada.320 tisuca ni autobusi nemaju
Zato sto danas zna biti bolja nankang guma od nekog modela dunlopa ili uniroyala ili nekog drugog,i prodju bolje na testiranju od nekih puno razvikanijih. Ja imam Hifly 212 245 45 18 zimske i osim sto su meni bucne,drze cesto ko zalivene vec 25000km. Gledam ih zamijeniti sljedece godine samo radi povecane buke jer sam vise na autocesti. Snijeg,minuse,kisu savladavaju bez ikakvih problema. Nisam primjeti puno manji grip u odnosu na prije 20000km. Cijena - 600kn po gumi. Ista guma Dunlop,slicne karakteristike sigurno dosta tise ,1100kn minimalno. Isto tako i hankook. A gume se ne voze 10 godina kao sto neki tvrde. Nije samo dubina ripne u pitanju kad se radi o sigurnosti. Hvala bogu pa danas se dozna o gumi dosta preko iskustva korisnika.Definitivno potvrđujem, viđam slične stvari sve češće... Novi Bmw 7 na Nexen zimskim gumama, sve češća ekipa na Hifly-u, Nankangu...
A ja dugo razbijao glavu oko Hankooka, a kad vidim šta ekipa u autima od 70.000€ vozi...