Općenita iskustva s kvalitetom i vrstom guma

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Neznam šta da ti kažem... glupa situacija. Trebalo ih je ranije pregledat, sad imaš i još ekstra trošak montaže/demontaže u slučaju reklamacije.

No dobro... ako se se dale izbalansirati, voze ok, imaju bar 7mm profila... vozi i zaboravi na to.

gambler072

C5 enthusiast
Ivane, zasto da zaboravi? Pa nije mu ih niko poklonio, nego ih je platio. Ako je zelio da kupi novu gumu, to je trebao i dobiti, a ne dot iz 2016. I da nema kamencica, to je stara guma. Ja bi ih fino demontirao i vratio nazad

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ivane, zasto da zaboravi?
Pa evo, sam je rekao zašto, pošto su montirane već...
Ja rabljene gume nebi montirao, vjerovatno niti preuzeo. Èak mi je i HPovac dao trenutak da ih pregledam prije potpisa sad kad su zadnje stigle.

A DOT... rađe filozofirajte oko hrane s tim DOTovima, nije guma parizer. DOT16 je na današnji dan nova guma. Ako nije bila montirana i zlostavljanja, dobra je...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
To naravno, nitko ti ne brani... ja ću svakako nakon ovoga još oprezniji biti kod preuzimanja ;)

Doomsday

U prolazu...
Ih, a jesi naša forum... :whistling:

Ne sićan se kad san tamo nešto zadnji put pogleda, a da ne kažen kad san se zadnji put tamo ulogira... :D

Cutac

Prèkaroš
A je, malo je kancerogen community, ali ima korisnih stvari :)

Ovaj forum me razmazio jer su svi normalni, a tamo ima hrpa šabana. :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Meni više nije funcionalan taj forum pošto je većina korisnika blokirana :D
Vidim da ti sad spominju demo gume...

Jesu bile jeftinije gume nego drugdje? Po mojem iskustvu u pravilu je ekupi skuplji od svih, kod njih kupujem jedino sa kakvim bonovima ili ekstra popustima...

Hoću reć, ako su stvarno bile kod njih jeftinije u startu, možda je pisalo negdje nešto sitnim slovima

Franz

Well-known member
Ne znam jesam li se tvrđe shebo.

Uzeo čelične felge jučer. R13, provjerio rupe, ET, sve paše. I onda naknadno saznam da su gume na mojem drugom autu 180/55/R13, a da su na felgama koje sam uzeo bile montirane 175/70/R13
Bacio pare?

edit: Možda sam nespretno napisao. Druge felge sam uzeo za zimske gume.

Doomsday

U prolazu...
Valjda si mislio 185/55r13...?

Razlika u promjeru njih i 175/70r13 je velika, mrvicu priko 4 cm, što je skoro 8%... A preporuka je obično ne veću razliku od 2,5 do max. 3%...

Tako da... Jesi...

Valjda...

:D

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh