Da vidimo, razlika ti je zapravo u cirka 7 litara benzina i dva sata vremena. Ostale troškove si sam nepotrebno dodao. [emoji14]benzin, cestarina, čevapi, jedan dan...
Vjerujem da su čisto dobre kao bokobran, ljuljačka, vaza...Negative - Very weak on dry and wet roads
:rofl: to je susjed stavio naravno na Mercedesa C klasu. I još svaki vikend putuje Zagreb - Njemačka...Vjerujem da su čisto dobre kao bokobran, ljuljačka, vaza...
Ja sam pozitivno iznenađen s bukom, odnosno tišinom :whistling:A koliko su glasne HP2?
Zavisi koji, ali da, golf je generalno tiši od c4, pogotovo su gume bolje izolirane.Iako, nisu stavljene na C4 nego na Golfa pa je i tu razlika
Sedmica je u pitanju, i da, osjetna je razlika u izolaciji, pa zato i kažem da je moj dojam da su gume dosta tihe... Iako 99% da će i na Citroena ovu zimu sjesti Save HP2 pa ćemo usporediti razlikuZavisi koji, ali da, golf je generalno tiši od c4, pogotovo su gume bolje izolirane.
Znam, ali budem još zvao legu koji je redovno u Kostajnici, možda zna gazdu da da neki popust333kn je bolesno dobra cijena
Ma Bridgestone sa VTS-a, stare koliko, 12 godina su otišle za 400 kuna dvije. Lik dođe, gurne prst u šaru, kaže jel može 350, reko daj 400, lakše je brojati. I uzeo!A ove svoje bi mogao prodati sigurno za bar 500-600kn na njuškici i to vjerojatno relativno brzo kad krene panika oko zimskih guma...
A dobro, to je tih auto, nema štaSedmica je u pitanju,