ljudi, mi pričamo priče, evo vam jedna mala poveznica pa vidite. Moj punac vozi accord 2.2 dizlo, 140 konjaka ispod haube, star 5 godina, ima nekih 70tkm, prvi vlasnik, čovijek u godinama, ni malo štiha za sportsku vožnju. Prije 2 tjedna mu je vrisnuo kuplung, ali ne korpa ili lamela, otišla mu je hidro pumpa. Dakle radi se o hondi koja je na glasu kao pouzdan auto, a opet, rikne. Ništa tu ne bi bilo strašno da je popravak moguć, ali nije. Jedina opcija je promijena kompletne pumpe kuplunga. Naravno kad se već raskapa ide nova korpa, lamema i druk ležaj. I tu priči nije kraj, kako je kuplung ordnuo, po momcima iz servise, stradao je i zamašnjak ( ne pitajte me kako je to moguće, ne znam ni sam). Pa kad se sve stavilo na papir bilanca je krajnje poražavajuća. Auto stoji u servisu tjedan dana dok se čekaju dijelovi, onda 2 dana slaganja, opet ne kužim kako 2 dana za promijenu zamašnjaka i kuplunga al dobro i za kraj, cifra popravka je 20 i sitno tisuća kuna. Ugrubo to je 3 soma eura i skoro 2 tjedna bez auta. Za tri soma eura ja bi kupio xantiu u top stanju a za ostatak novaca od prodaje te Honde uplatio bi si krstarenje po sredozemlju. Al eto, auto je sad popravljen pa da vidimo koliko dugo će to trajat.