Peugeot 107 2010 Swiss edition- Black mamba youth

Pankoz

Active member
Gde si poručio brisače?
Ja treba ovih dana da zamenim na malom Picassu,ove trenutno gadno grebu :confused:.
Mislio sam uzeti Schweizer-ove,nisu skupi ili Mitutoyo.
Taman da ih menjam jednom godišnje ako bude potrebno.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Danas mu oprao šoferku, morao sam koristiti i sunđer glinu jer kao da je smola neka bila preko cele soferke. Klasicno pranje nije dalo rezultate, i culo se kada brisac radi kako kao da grebe po staklu. Nakon pranja i uklanjanja tog sranja, namazana soferka sa Rain off. Mnogo mi se sviđa kako se voda sliva kada se to namaze i brisači lakse rade.
Sledeći petak tehnički i registracija, taman juče poskupela.1000040428.jpg

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Prošao mališa tehnički bez problema, mislim nisam ni očekivao da će biti ikakvih problema. Uradjena i registracija, sva zajedno je nesto manje od 200 eura Veći deo dana je tukla kiša, tako da se čišćenje auta i nije tako primetilo. No i dalje se mozes obrijati koristeci haubu kao ogledalo :D
1000040575.jpg

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Nema se šta pisati, vozi se svakodnevno. Danas opran i usisan, bio je opet zezao radio, mislim da kad auto raspali u rupu da nazad malo izgubi kontakt. Izvukao radio i konektore, pa vratio i sad sve radi. Vosak koji sam namazao i dalje je na laku, tako da je pranje dosta lakše. Ni ne brisem ga posle pranja.
1000040990.jpg1000040994.jpg1000040995.jpg

Pankoz

Active member

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Izmereno trenutno stanje akumulatora. Akumulator je napunjen 100% sto je dobro, ali je opala startna snaga. Znači na nekih 68% je trenutno. Meni je taj akumulator noname, ali ce ostati jos u autu, moze ovu zimu sigurno pregurati. Stigao je sa autom, navodno je uzet tada kao nov, to je bilo negde septembar 2021.
1000041515.jpg1000041518.jpg1000041520.jpg1000041522.jpg

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Posto zadnji brisač brise kao nov, niti se čuje niti preskače. Žena kukala kako prednji ne brise tako. Zamenio joj prednji za Bosch pa ce ćutati neko vreme :D. Imam auto taj od 2021 i danas mi prvi put palo na pamet da taster za zadnji brisač okrenem na drugu stranu. Tada samo prska zadnje staklo bez aktiviranja brisača, sto je dobro da ne radi na suvo. Live and learn
Za petak zakazan mali servis

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Odradjen danas mali servis, ukupno 10 700 din.
Ulje Mobile 3600
Ruke 4000
Ostalo filteri
Da dodam, zlatne ruke!!!!
Volim kad ljudi vrednuju svoj rad

Posljednje uređivanje:
Na vrh