Prijedlozi i pitanja vezani za forum

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
to je jedan od načina da se nove forumaše potakne da nešto napišu, možda im uđe u naviku.

5 postova prije postavljanja oglasa... 10 je prevelik domet
Nisam najpametniji ali to mi se ne čini kao dobra ideja. Dobit ćemo gomilu "nabijača postova" poput ovog danas kojemu se očito žurilo poslati PM. I dobili smo u rekordnom roku mega-kvalitetnih deset haiku postova sa sadržajem "i ja isto", "potpis", "slažem se", "bravo", "hehe!", "super", itd.....
(
I usput da kažem da mi je mijenjanje naslova teme jako iritantno, ko god da to radi.
Samo bi se nadovezao na ovo što je Mirda rekao. Znači, nije ništa "iritantno", jer je važno da naslov opiše sadržaj teme.
Naslovi "molim pomoć", "kaplje ulje" ili "centralno zaključavanje" su toliko općeniti da ne znače ništa, a mnoge ne zanima ili nemaju vremena čitati sav sadržaj, jer su nam interesi svima različiti.
Ovako odmah vidiš i znaš o čemu se radi i hoćeš li čitati ili nećeš, a i kasnije dok neko nešto traži puno će lakše nešto pronaći nego dok ima 50 tema sa naslovom "molim pomoć"

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Yep..danas je bila neakova navala na forum :whistling:

U jednom trenu je bilo 14 članof i 100 gostiju :rolleyes:..
morti se nekaj delilo a da mi nismo znali :confused::D

sasa45

New member
Kako god forum će uvek živeti dok na njemu ima ljudi koji vole da se druže i da razmenjuju svoja iskustva.Nebih voleo da služi samo kao automehaničarska radnja;)

Konrad

New member
Još nema info je li slučajni splet okolnosti ili je netko negdje objavio link.
nisi mi reko da smo i na fejsu :D

Kako god forum će uvek živeti dok na njemu ima ljudi koji vole da se druže i da razmenjuju svoja iskustva.Nebih voleo da služi samo kao automehaničarska radnja;)
neka iskustva ne smijes razmijenjivati

peh

New member
Forum je super,ima puno ljudi koji kuže i prije svega nesebično pomažu.kratko sam tu i to su moji prvi utisci.

brezC4

New member
nego...kratko vrijeme je uz teme postova pisalo "live discussion" ili tako nekako
čemu je služilo, zašto više toga nema?

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Trebalo je služit tome da prije nego što pošalješ post,da te "upozori" prije slanja istog,ako ima novih postova koji su u međuvremenu napisani dok si ti pisao svoj :cool:

Međutoa,nešto nije funkcionisalo kako treba :p:D

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
Koristim Samsung i9300, Opera Mobile browser dok pristupam forumu, ne preusmjeri me automatski na "CFH mobile" izgled, ali dok otvorim sa ženinim GT-I9100, normalno me preusmjerava na mobilni izgled. Ima li netko ideju zašto? :oops:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Koristim Samsung i9300, Opera Mobile browser dok pristupam forumu, ne preusmjeri me automatski na "CFH mobile" izgled, ali dok otvorim sa ženinim GT-I9100, normalno me preusmjerava na mobilni izgled. Ima li netko ideju zašto? :oops:
U Operi pod postavke možeš složiti da li da ti stranice učitava u mobilnoj ili desktop verziji! :D
Tako je. Ili precizije: Settings - Advanced - User agent - postavi na "mobile", jer ti je trenutno vjerojatno na "desktop".
Osobno preferiram desktop izgled i na mobitelu, jer većina stranica ima očajnu podršku za mobilni sadržaj. Obzirom an dimenzije ekrana tvojeg S3 mislim da je i desktop prikaz skroz dobar za čitanje. :thinking:

Na vrh