Prijedlozi i pitanja vezani za forum

Konrad

New member
kako to da vise nema opcije kad kliknem u temi na nadimak forumasha da ima opcija: posalji korisniku poruku s citatom ovog posta ili tako nesto?

nitrozg

Member
prijedlog vezan uz CHF mobile izgled foruma.

postoje kartice (menu) HOME, NOVA PORUKA, MOJ PROFIL....
sad kaj mi ne štima. Nova poruka.
trebalo bi biti NOVE PORUKE

Sale

cfh
Uredništvo foruma
kako to da vise nema opcije kad kliknem u temi na nadimak forumasha da ima opcija: posalji korisniku poruku s citatom ovog posta ili tako nesto?
Tec je u pravu, vi modovi imate još tu jednu opciju koju Tec i ja primjerice očito nemamo... Pliz ček!
Hvala na informaciji. Popravljeno.

prijedlog vezan uz CHF mobile izgled foruma.

postoje kartice (menu) HOME, NOVA PORUKA, MOJ PROFIL....
sad kaj mi ne štima. Nova poruka.
trebalo bi biti NOVE PORUKE
Hvala na skretanju pažnje. Riješeno.

R C5

New member
ne znam di da pišem, pa pišem tu.
vezano uz donacije, mislim da bi bili puno uspješniji da jedina opcija za uplatu nije pay pal, jer puno ljudi to nema i komplicirano im je, plus kaj drapaju na tečaju (pay pal). eto, moj komentar.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Napisal si na pravom mestu :D

Oni koji nemaju paypal, a htjeli bi izvršit donaciju lijepo piše :

Tražite li informacije oko alternativnog načina doniranja financijskih sredstava za forum, kontaktirajte nas

Znači,samo treba kliknut na ovo crveno "kontaktirajte nas" i izrazit želju da bi donirali lovu na drugi način :angel::D

Sale

cfh
Uredništvo foruma
vezano uz donacije, mislim da bi bili puno uspješniji da jedina opcija za uplatu nije pay pal, jer puno ljudi to nema i komplicirano im je, plus kaj drapaju na tečaju (pay pal). eto, moj komentar.
PP dere na tečaju samo ako mu dozvoliš. Inicijalno preračunava npr. iz eura u kune, pa opet iz kuna u eure i to po svojem internom, prilično nepovoljnom tečaju.

Srećom, tome se lako može doskočiti:

Pri plaćanju klikneš na:

i odabereš:

Sada će PP naplatiti točan iznos u eurima bez dodatne konverzije.

Trenutno su tečajevi domaćih banaka daleko povoljniji od tečaja PP-a

Krky

Lakerski profesionalac
Imam problem, na kompu nemrem na forum ni na explorer ni preko mozile?
Samo mi se pojavi: Access Restricted i ispod onda One more step to access www.citroenforum.hr
I dole da prepisem ona slova da nisam skrenul:) i kad prepisem slova neda mi da potvrdim nije aktivno
A sa mobitela toga nema nego mi se odmag otvori forum

Tubi

New member
Molba za moderatore

Molim moderatora ako je to moguce da mi vrati stare pm jer su mi obrisani nakon 90 dana kako bi mogao doci u kontakt sa osobom koja je kupila od mene felge od Ax gt -a.Razlog je jer smo bili u kontaktu do pred neki dan radi nekih dijelova a ja sam u meduvremenu izgubio mob sa brojem :(

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Koliko znam, privatne poruke ne mogu se vratiti. :( Zato i postoji mogućnost da napraviš njihovu kopiju i spremiš ih na svoje računalo.

Na vrh