deda
New member
Pa kad kupiš pilu,dobiješ i uputstvo na hrvatskom,a ako kupiš rabljenicu,onda pitaš onoga koji ti ju prodaje,kak se snjom dela.Uostalom kaj će ti pila ako neznaš piliti,prije buš si nogu posekel.Nije stvar kad netko pita za nešto,ali stvar je u tome da nije svjestan da nezna,da nezna.Kada nemaš znanja da nađeš kvar,još manje imaš da ga popraviš.To ti dođe kao da zoveš doktora i pitaš ga koji ljek možeš trošiti,jer tvoj herc trokira i boli te glava od visokog tlaka,ajde reci mi koji bi doktor znao bez pregleda kaj ti je i što će ti prepisati?Ako shvačaš što sam htio reči,onda ti bude jasno jasno zašto sam napisao da ljudi postavljaju glupa pitanja.O kulturi i pravopisu ni ne treba raspravljati,neku su nekultrnu,neki nepismeni,a većina takvih uletača su po meni samoživi i bezobzirni i ne zanima ih ništa osim sebe samih,jer se sigurno nebi ni sjetio nekog foruma da mu nije iskrsnuo neki problem i nikada se više neće ni pojaviti,tako da takvu škvadru treba skinuti i obrisati,a ne da se opterećuje forum i njihovi istinski ljubitelji.Zašto bi tkvim ljudima uopće trebalo davati savjete i pomoći,zbog čega,ja ne vidim ni jedan razlog.