Prijedlozi i pitanja vezani za forum

Automatic

Well-known member
I meni se dogodilo da čitam nečiji post koji je napisan tog dana a onih ikona zahvale i palčeva nije bilo,jel to neka greška ili.......':whistling:

Automatic

Well-known member
Ne to je bilo u jednoj strani gdje su postovi o dieselu ili u onom o plinu sa c4 neznam točno,gdje je mrčela imao par zahvali koje su nestale a mislim da su istivremeno nestale i one ikone za hvala i palac gore na dedovom postu, i još mi je to bilo čudno

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Eventualno mogući problem na korisničkoj strani s cacheom (priručnom memorijom) preglednika. Uglavnom refresh stranice pomaže ili čišćenje kompletnog cachea (CTRL+Shift+Del). Probaj tako, pa vidi prikazuju li se svi elementi stranice. Vezano uz sam sustav foruma, sve radi ispravno kako sam ranije opisao.

Automatic

Well-known member
Ma ne nije mi to toliko bitno ali sjećam se da je bilo nešto čudno još sam gledao po ostalim postovima jer pratim postove koje komentira mrčela pošto imamo isti auto a on stavlja slike pa si škicnem,a valjda nešto zablokiralo.;)

Krky

Lakerski profesionalac
Je.. i ja sam primetil, bilo je nekome zahvaljeno od čini mi se 3 forumaša ja sam isto htio zahvaliti ali nisam imal tu mogučnost, a ni u drugim postovima u toj temi..

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Kad i koja tema? Može link, molim te?

Sve radnje i pogreške se bilježe u logu (zapisu), pa mogu provjeriti. 'U jednoj temi, jednom i negdje' je preopćenito. ;)

Krky

Lakerski profesionalac
Ako opet naiđem budem link zakeljil tu, vjerojatno da sam izašel iz tog topika i opet ušel bi mi se pojavila ta mogučnost :)

Automatic

Well-known member
Može bit i problem logiranja što se sad meni dogodio prije minutu,isto mi nestale ikone i onda sam primjetio da se sam od sebe odjavio,valjda vez ili nešto

Damaj

Active member
Je.. i ja sam primetil, bilo je nekome zahvaljeno od čini mi se 3 forumaša ja sam isto htio zahvaliti ali nisam imal tu mogučnost, a ni u drugim postovima u toj temi..
Nemojte se previše zahvaljivati, vidite da gumb blokira he, he...

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
i meni isto, ali mislim da se situacija popravlja. Prije pola sata mi je izbacivalo grešku da je potpuno nedostupan. 20x sam morao stisnuti refresh za vidjeti nove postove. :D

balki

Active member
Kad je otezan pristup i svi pocnu kliktati po 20x to bude velka pomoc serveru da bu jos brzi:D
Treba otic pogledat vijesti, prognozu za sutra, otic na VW i Opel forum pogledat kaj muci Njofre... i kad se vratis sve bu za 5 radilo;-)

Damaj

Active member
Jučer mi se dogodilo da su svi gumbići "sivi" tj neaktivni, mislim da je to već netko postavio pitanje. I kao drugo nije mi jasno zašto u nečijim postovima ima samo dva ili tri gumbića a nema "citiraj"?

Na vrh