Prijedlozi i pitanja vezani za forum

deda

New member
Moje makine su ti pod "moj oldtimer".
Jedino Berlinga nema,ali to je šljakerski auto,ko i svi drugi na cesti,nema se kaj slikat.

Konrad

New member
Pozdravljanje novih članova?

nekuzim ovo...

dojdem vamo i vidim 20 friskih tema...na kraju ono sve se lista jedna po jedna tema o predstavljanju novih clanova unazad mjesec-dva...

jel to za nabijanje postova ili sto?

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: Pozdravljanje novih članova?

nekuzim ovo...

dojdem vamo i vidim 20 friskih tema...na kraju ono sve se lista jedna po jedna tema o predstavljanju novih clanova unazad mjesec-dva...

jel to za nabijanje postova ili sto?
Nije "nabijanje" jer se postovi u predstavljanju ne broje :cool:

Jednostavno neki ljudi nisu redovno na forumu, a kad navrate, vole pozdravit novopridošle članove...
Nevidim u čemu je problem :hmmm:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Fex Re: Koje gume ste kupili nakon serijskih?
Nije me nitko uvrijedio nego sam postavio pitanje u temi o C5 II i zanimalo me šta su ljudi stavljali na svoje aute poslje serijskih. A ne zanima me sad kvaliteta svih mogucih dimenzija i proizvođača. Zato se gubi smisao teme premještene ovdje. Htio sam vidit jesu se ljudu opet Michelinkama opremili ili mjenjali...
Ugl svaka daljna rasprava je mlaćenje mrtvog magarca jer me zanimalo samo za C5II zato sam rekao da može brisanje teme jer ne vidim da će ovdje bit iakakav odgovor. Sve 5 inače..
Mislim da je bilo nepotrebno spajati teme i slažem se sa Fex-om i njegovim argumentima.
A i ako se ne varam, neda mi se tražit, mislim da je netko od admina i rekao da vam ne smeta veći broj tema...već se na to gledalo pozitivno :grin:

Meni je večeras još jedan post premješten, na temi člana ''nmihael'' o iskustvima o C3P i taj premještaj mi ima logike :D
Samo što ste me krivo obavijestili kamo je tema preseljena ;)

Eto, samo pomalo :palac-gore:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nisam primjetio da je pao...meni šljaka cijeli dan. Samo je ona nesuđena Fex-ova tema plivala po cijelom forumu.

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Pokloniš nekim ljudima povjerenje i onda te iznevjere. Izbrišu preko 4000 postova. Forum do kraja mjeseca se gasi. Nema ovo smisla više. Pun mi se :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura: više za:cenzura::cenzura::cenzura:avati s ovim. Nikad nisam mislio da ću ovo napisati, ali tako je.
Sve je ovo bilo čisti entuzijazam, nikad se nije radilo o lovi i onda ovo. Hvala svim donatorima koji su potpomogli da izdržimo i radimo već pune četiri godine, hvala svima od 20000 jedinstvenih mjesečnih posjetitelja koji su nas čitali.

ZlatkoC4

Well-known member
Pokloniš nekim ljudima povjerenje i onda te iznevjere. Izbrišu preko 4000 postova. Forum do kraja mjeseca se gasi. Nema ovo smisla više. Pun mi se :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura: više za:cenzura::cenzura::cenzura:avati s ovim. Nikad nisam mislio da ću ovo napisati, ali tako je.
Sve je ovo bilo čisti entuzijazam, nikad se nije radilo o lovi i onda ovo. Hvala svim donatorima koji su potpomogli da izdržimo i radimo već pune četiri godine, hvala svima od 20000 jedinstvenih mjesečnih posjetitelja koji su nas čitali.
A što bih ovo sad trebalo značiti????
a nije prvi april???

Je ti to o modelatorima-administratorima ili???

Posljednje uređivanje:

Sale

cfh
Uredništvo foruma
daj reci da se salis.
Ne. Èim izađe najam za server ide i ovo dolje. Nakon što je uklonjeno skoro 4000 postova za:cenzura::cenzura::cenzura:ala se sva hijerarhija foruma i tema, smisla i postova.

Hvala svim članovima uredništva koji su od početka bili ovdje, svima koji ste svakodnevno stvarali forum svojim znanjem i savjetima, svima koji su izdvojili svoje novce i poklonili ih ovom projektu te ga omogućavali živim. Sve ih iznimno cijenim.

Imali smo planove i za modernizaciju i daljnja poboljšanja, ali nakon ovog današnjeg čina sam toliko indisponiran da više nemam apsolutno nikakve volje. Jedna baza koja je četiri godine stvaran, uništena je u par minuta.

Na vrh